DEVOJKA UŽIVO GLEDALA KAKO JE DEČKO VARA: Haos koji je usledio gledali MILIONI LJUDI! Drama dostojna SAPUNICA (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

urnebes

DEVOJKA UŽIVO GLEDALA KAKO JE DEČKO VARA: Haos koji je usledio gledali MILIONI LJUDI! Drama dostojna SAPUNICA (VIDEO)

Žena -

Tajni sastanak preljubnika na gornjoj palubi kruzera dobio je prilično zabavan preokret kada ga je njegova devojka preko sigurnosnih kamera na brodu primetila kako se druži s drugom ženom.

Sigurnosni snimci dostupni u putnicima na većini brodova za krstarenje putem TV-a u kabini iz više razloga, bilo zbog praktičnosti u slučaju da želite da vidite koliko je (područje) prometno, bilo zbog sigurnosti, u slučaju nesreća, napada itd. A čini se i hvatanje dečka u prevari

prevara
foto: printscreen/TikTok

Prijateljica influencerke Kajli Gardner nedužno je pregledavala snimke CCTV-a dostupne na TV-u u njihovoj kabini kada je uhvatila Gardnerinog dečka na delu.

Trenutak besa i reakcija zaposlene "Disney World" na neveru njenog partnera postali su viralni nakon što je Gardner objavila nekoliko videa incidenta na svom TikToku.

U prvom nastavku četverodelne priče, Gardner je objasnila da joj je njen partner rekao da ide "po nešto za jelo" kao izgovor da napusti kabinu i potom opisala što je usledilo.

Zatim u drugom videu, pod naslovom “Moja ga je prijateljica uhvatila kako vara uživo u zahvaljujući nadzornim kamerama”, fanovi su dobili mesto u prvom redu njene reakcije na preljubu njenog dečka.

"Ko je ona?" pita Gardner svoju prijateljicu dok bulji u ekran koji prikazuje brodsku palubu s bazenom.

Par raspravlja o tome je li muškarac na snimku zapravo Gardnerin dečko pre nego što se pojavi drugi ugao kamere koji otkriva da je to on.

"Prestani, to je devojka, o moj Bože, o moj Bože, ovo se ne događa", vrištala je imitatorka Diznijeve princeze dok je njena prijateljica dahtala.

Prijateljice su potom gledale kako muškarac stavlja ruku na rame nepoznate žene, što je Gardner uspaničilo pre nego što je video prekinut.

Zatim se u trećem videu može videti kako muškarac prvlači ženu tako da joj je glava naslonjena na njegovo rame. Kao odgovor, Gardner se može čuti kako vrišti dok trči prema vratima kabine da ga pronađe.

“Odmah se vraćam”, rekla je Gardner, međutim odjednom je zastala kad je njena prijateljica uzviknula: “daje joj svoj broj.” Gardner je zatim snimljena kako viče u voki-toki, govoreći grupi da postoji hitna situacija .

"Imamo hitnu situaciju gornjoj palubi Lida", rekla je prije nego što je ponovno vrisnula zbog grljenja para."911 svi na gornju palubu Lida odmah!"

Iako nije jasno što se dogodilo s dečkom, četvrti video pod nazivom "Preljubnik s kruzera, deo četvrti" prikazuje neke snimke vatrogasnog i spasilačkog čamca koji istražuje okean pored kruzera.

Video je popraćen komentarom: “Što se dogodilo s prevarantom na krstarenju? Nadam se da ste ga izbacili s broda.” Gardner je odgovorila naslovom: "Upotrebite svoju moć deduktivnog zaključivanja da spojite ono što se dogodilo ... ne pokušavam (sic) inkriminirati sebe, ali..."

Videozapisi su uzburkali internet, s isečcima koji su dobili 1000 komentara i zajedno postigli nešto manje od 25,5 miliona pregleda. "Oh curo... Ne znam da li da vam oboje čestitam što ste genije ili da se izvinim", rekla je jedna empatična žena. "Trenutno sam pod stresom, a to čak nije ni moj dečko", glasio je drugi komentar.

U međuvremenu, drugi su molili da vide sukob između Gardner i njenog partnera. “OK, ali što se dogodilo kad si se suočila s njim? Koje su reči razmenjene? Kako ste se nakon toga nosili sa sobama? Treba da znam!!!!" jedna je osoba molila.

Iako nisu objavljeni nikakvi videozapisi sukoba, Gardner je podelila dva poslednja dela otkrivajući kako se nosila s prekidom i status svoje veze. U jednoj objavi pod naslovom "posledice prevare", ona je snimljena je kako baca odeću svog bivšeg partnera kroz prozor svog stana.

Zatim je na drugom snimku zahvalila svojim pratiocima što su krenuli na put okončanja veze i otkrila da je slobodna. "Dobro veče putnici, govori vaš kapetan Hot Girl Summer", stoji u naslovu videa.

@kayla.nicole.g Replying to @user419052944 ♬ original sound - alex

"Hvala vam što ste nam se pridružili na karnevalskom krstarenju... dok se počinjemo pripremati za poletanje, pobrinite se da vaši osećaji budu na načinu rada u avionu, a vaš bivši ostavljen"

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track