OTKRILA TAMNE DLAKE NA TELU I IZAZVALA HAOS NA TIKTOKU: Devojku izvređali zbog izgleda, a ona im ŽESTOKO uzvratila UDARAC (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

njen snimak postao viralan

OTKRILA TAMNE DLAKE NA TELU I IZAZVALA HAOS NA TIKTOKU: Devojku izvređali zbog izgleda, a ona im ŽESTOKO uzvratila UDARAC (VIDEO)

Žena -

Influenseka Spenser Barbosa postala je poznata na internetu zahvaljujući pokazivanju dlakavih leđa. Devojka koja provodi vreme razbijajući mitove o ženskim dlačicama na telu postala je viralna na TikTok-u sa preko 8,7 miliona pratilaca i preko 500 miliona lajkova. Ova devojka naime sa ponosom pokazuje svoje malje i ne stidi se njih, međutim ima i onih zluradih komentara.

"Devojke ne bi trebalo da imaju kosu pozadi" bio je jedan od komentara.

@spencer.barbosa celebrating international womens day by EMBRACING my beautiful body for everything it is❤️?? #girls #relatable #women #internationalwomensday #bodyimage ♬ I AM WOMAN - EMMY MELÍ

Dok je 20-godišnjakinja otkrila tamne dlake na donjem delu leđa, okrenula se i rekla da je nije briga šta trolovi misle o njenom telu. U drugom postu, Spenser je otkrila da nikada neće prestati da stvara sadržaj dlaka na telu. Posle toga je dobila komentar da dlake na telu nisu ženstvene.

Gledajući šokirano u kameru, Spenser je tada pokazala kosu na leđima i rukama - što je očigledno nije učinilo manje ženstvenom. „Ja sam ženstvena“, napisala je, dodajući objavu: „Nikada neću prestati da objavljujem svoje dlake. A vi koji komentarišete da je to ružno, iskompleksirani ste i nikada niste prihvatili sebe“.

Video snimci su od tada postali viralni sa preko 73 miliona pregleda i 8 miliona lajkova. Mnogi su hvalili devojku da je iskrena prema dlakama na telu, dok su joj drugi zahvaljivali što im je pokazala da je to sasvim normalno. Jedna osoba je napisala: "Znači, to je normalno? Tako sam samosvesna u vezi sa svojim dlakama na leđima."

Druga žena je dodala: "Ako dlake na telu nisu ženstvene, zašto se onda žene rađaju sa njom?" „Da nam nije suđeno da imamo kosu tamo, ona tamo ne bi ni rasla“, dodao je treći, piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:36

Ćira je bio bez dlake na jeziku i iskren čovek!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja