KAKVI SU FRAJERI U KREVETU SA 18, A KAKVI SA 55 GODINA? Evo u kom periodu žena može STVARNO da UŽIVA sa muškarcem
Foto: Profimedia

sa njima ćete najviše uživati

KAKVI SU FRAJERI U KREVETU SA 18, A KAKVI SA 55 GODINA? Evo u kom periodu žena može STVARNO da UŽIVA sa muškarcem

Žena -

18-26 godina

Povećana seksualna aktivnost, ali nedovoljno iskustvo. Početak seksualne aktivnosti је kada su mladi na vrhuncu seksualne aktivnosti. То objašnjava čest promiskuitet i stalnu želju. Vrhunac je na 22-23 godine. U ovom uzrastu je fiziološki moguć najveći broj ejakulacija po noći.

Druga strana medalje su neiskustvo i sumnja u sebe. Često se u ovom uzrastu zadovoljavaju samo nečije potrebe, što dovodi do nepažnje prema partneru.

momak, devojka, Mozzart
foto: Shutterstock

26-30 godina

Želim, mogu, umem Seksualno svesnije doba, kada je želja već pod kontrolom, a još ima mnogo hormona. Dolazi do transformacije iz dečaka u muškarca. Iskustvo iza njega već daje jasno razumevanje šta on sam želi i kako da ugodi svom partneru, žeđ za eksperimentima i nečim novim je i dalje velika. Sve je u harmoniji: brzo se uzbuđuje, sposoban je za dugu noć i već gotovo nepogrešivo može da se kontroliše (pročitajte i: 8 životnih hakova koji povećavaju seksualnu želju – isprobajte ih sa partnerom).

momak, devojka
foto: Profimedia

Ovo je poseban vremenski period kada devojka može da nauči od svog partnera da se oseća bolje za sebe i svoje telo. Sramota i neiskustvo obojice su već iza, a želim da iznenadim i impresioniram partnera. Slobodno eksperimentišite, zamolite da probate nešto novo za vas i njega, u ovom uzrastu muškarci to posebno žele, pošto je kvantitet otišao u drugi plan, a kvalitet je na prvom mestu.

30-40 godina

Sve je moguće ako se ne nerviraš! Muškarci u ovom dobu osećaju se slobodno u krevetu sa bilo kojom ženom. Oni znaju mnogo načina da zadovolje svog partnera i da ne pogreše. Seks se kreće od kvantitete do kvaliteta. Ovaj period ima jednu osobinu: već od 30. godine nivo testosterona počinje da pada, a u ovom uzrastu ima sve više problema: blokada na poslu, porodicu treba odvesti na more, karburator kuca van, a fudbalski tim je izgubio. Svi ovi stresovi ga već mogu izvući iz seksualnog klipa, mada ne zadugo.

Muškarac, žena
foto: Shutterstock

U ovoj kategoriji, ženska polovina se može opustiti i zabaviti. Muškarac i vi imate iskustvo iza sebe – već znate kako da ugodite muškarcu, a još više, zato uživajte u procesu i s vremena na vreme unesite nešto novo u svoj seksualni život za promenu: igrice, filmove, nova mesta i ne zaboravite da pitate o njegovim fantazijama i željama. U ovom uzrastu je redovan seks dosadan i najčešće se dešava neverstvo.

40-55 godina

Sa osećanjem, smislom i sa merom Period kada postoji potencijal, ali sada ne želite uvek, a ponekad možete. Muškarac već u većini slučajeva nije sposoban za višestruke pobede i duge noći, zbog čega se muškarac oslanja na jedan, ali kvalitetniji i temeljniji seks, sa dugim preludijem i sposobnošću da prvo zadovolji svoju partnerku.

Muškarac, Stariji Muškarac
foto: Profimedia

Partner neće uvek moći da vam prizna gubitak mladalačke agilnosti, pa nakon što poželite da nastavite, možete naići na hitne neplanirane stvari ili neke druge okolnosti.

U ovom starosnom periodu važno je da osećate partnera i da se ne stidite da mu kažete o svojim potrebama i mogućnostima. Vredi realno sagledati stvari i ne očekivati strasnu noć od partnera do jutra. Ako imate mnogo veću potrebu za seksom i ne dobijate dovoljno, trebalo bi da smislite alternativne načine da dobijete zadovoljstvo.

(Kurir.rs/ Lepota i Zdravlje)

Bonus video:

01:00

U čemu su to bolje žene, a u čemu muškarci?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track