DNK TEST MI JE UNIŠTIO 18-GODIŠNJI BRAK: Dobili smo blizance, a onda sam saznao STRAŠNU ISTINU, ne mogu ni da pogledam svoju ženu
Foto: Profimedia

SRUŠIO MU SE SVET

DNK TEST MI JE UNIŠTIO 18-GODIŠNJI BRAK: Dobili smo blizance, a onda sam saznao STRAŠNU ISTINU, ne mogu ni da pogledam svoju ženu

Žena -

Jedan muškarac je priznao da su on i njegova supruga prošli kroz težak period u braku i on sada ne zna kako dalje nakon što je saznao da njihovi blizanci nisu njegova biološka deca. Skrhani je otac sa svojom suprugom Keli bio 20 godina, od čega 18 godina u braku, i kaže da ne može da zamisli svoj život bez nje. Par se upoznao i zaljubio nakon završetka studija, a ubrzo su odlučili i da pokrenu zajednički posao, prenosi Mirror.

Godinu dana nakon što su pokrenuli svoju firmu, odlučili su da se venčaju, ali nakon dva meseca braka imali su ogromnu svađu oko smera u kem će njihov posao ići. Muškarac je tada odlučio da napusti njihov dom i razmisli o svemu. Nakon dve nedelje, Keli je odlučila da razgovara s njim i uspeli su da postignu kompromis i na kraju se pomire. Otprilike u to vreme zatrudnela je s blizancima. Otkako su uspeli da prebrode brojne poteškoće u zajedničkom poslu, par je postao nerazdvojan, uvek pazeći da budu tu jedno za drugo i da jedno drugom potpuno veruju.

policija, dnk
foto: Shutterstock

Nažalost, sve se to srušilo kada su DNK testovi pokazali da blizanci imaju drugog biološkog oca, što je dovelo do toga da supruga konačno progovori o tome šta se dogodilo tokom te dve nedelje razdvojenosti. Obraćajući se na društvenoj mreži Reddit, slomljeni otac je napisao: "Keli je stalno plakala i izvinjavala se. Rekla mi je da se za vreme dok smo imali onu svađu na početku našeg braka, jedne noći napila i spavala sa nasumičnim tipom, i da me od tada nije prevarila. Izdaja me ostavila dezorijentisanim. Rekao sam joj da mi treba vremena da ovo obradim i trenutno sam u hotelu. Više uopšte ne znam šta radim", rekao je, te nastavio:

"Trenutno sedim na hotelskom krevetu i danas nisam ništa jeo. Moje misli su zbrkane, pa ovo pišem da mi pomogne u procesuiranju. Keli je oduvek bila sjajna supruga i odličan poslovni partner. Ne znam hoću li opet moći da je gledam istim očima i hoću li ja ponovo biti ista osoba. Ne znam kako dalje", iskren je.

muškarac, tužan, patnja, tuga
foto: Profimedia

Ostali korisnici Reddita odlučili su da ga posavetuju, pa je tako jedna osoba napisala: "Prvo - morate da se pobrinete za sebe. Pojedite nešto. Opustite se i gledajte TV. Samo se malo opustite. Primili ste teške vesti koje bi svakog potresle. Sada treba da se fokusiraš na sebe. Samo daj ono što ti treba i shvatićeš to kad budeš imao vremena. Već je prošlo 17 godina - još jedna godina neće škoditi. Kada budeš spreman, možeš reći svojoj ženi što ćeš učiniti. Ako te prevarila samo jedanput, onda sve zavisi od tebe - da li je to previše ili ne. To nije na meni da ti govorim. Ali, ako želite da radite na svom problemu i održite sve na okupu, još uvek imaš prilike da imaš porodicu". Drugi je komentarisao: "Donesite odluku, najveću u svom životu, u stanju uma u kojem ste barem fizički dobro (jedete/spavate, itd.). Žao mi je što vam se to dogodilo, ali to su još uvek vaša deca i život nije uvek crno-beo".

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:43

DNK analiza je sto odsto sigurna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja