TRAŽIM DA MI NAPIŠETE SASTAV OD 500 REČI: Ova devojka ima poseban ZAHTEV ako neko ŽELI da IZAĐE sa njom, a evo kako MOMCI reaguju!
Foto: Instagram/misslaurenkempton

ne želi da gubi vreme

TRAŽIM DA MI NAPIŠETE SASTAV OD 500 REČI: Ova devojka ima poseban ZAHTEV ako neko ŽELI da IZAĐE sa njom, a evo kako MOMCI reaguju!

Žena -

Lorena Kempton (36) iz Engleske zahteva od svojih udvarača da napišu esej od 500 reči ukoliko žele da izađu sa njom.

Budući da joj je dosta onlajn sastanaka, Kempton je prošle godine otkrila strategiju koja joj se učinila uspešnom.

- Traženje eseja je definitivno dobar način da eliminišete ono što ne želite - rekla je.

Naime, na svom Hindž profilu jasno je dala do znanja da ako muškarci žele da izađu s njom, moraju da podnesu prijavu s objašnjenjem "kako neće gubiti njeno vreme".

- To će vam pokazati ko su oni, da su pročitali vaš profil i da razumeju vaš humor - našalila se. Taj zahtev je pvo dodala na svoj profil kao šalu, no mnogi su ga shvatili ozbiljno.

- Ljudi misle da je traženje eseja previše, ali bilo je stvarno zabavno. Nisam očekivala da će se neko toliko truditi - rekla je.

Jedan udvarač je otišao korak dalje te joj je pripremio PowerPoint prezentaciju sa detaljnim objašnjenjima. Obećao je da će brzo odgovarati na poruke, neće gubiti njeno vreme ako ne bude iskren i da će pomno planirati sve sastanke.

Spominjao je da mu je komunikacija prioritet, što uključuje korišćenje SMS-ova, poziva i FaceTimea. Baš poput Kempton, ni on nije želeo uzalud da gubi vreme.- Volim da znam na čemu sam s ljudima; ako ti se sviđam, javi mi se; ako ne, nema veze - dodao je na kraju.

Njegov uloženi trud joj je vratio veru u muškarce, a nakon što je pregledala brojne prijave, otišla je na dejt s najboljim kandidatom, no nažalost, to nikada nije preraslo u nešto više.

Pokazalo se da je strategija eseja od 500 reči ipak bila promašaj za nju, ali ona svejedno podstiče druge samce da isprobaju tu metodu.

- To je dobar način da naterate ljude da pokažu svoju duhovitu stranu i provedu malo vremena trudeći se - kazala je, piše New York Post.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:30

Nova devojka Dejana Dragojevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track