MANEKENKU ISPROZIVALI DA IMA SILIKONSKU POZADINU: Otišla korak dalje da im dokaže da greše i jednim potezom im zapušila usta! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

po kratkom postupku

MANEKENKU ISPROZIVALI DA IMA SILIKONSKU POZADINU: Otišla korak dalje da im dokaže da greše i jednim potezom im zapušila usta! FOTO

Žena -

Manekenka i influenserka iz Brazila, Larisa Sumpani (24) je na svom Instagram profilu objavila fotografije s rengenskim snimcima svoje pozadine jer je htela svim kritičarima da dokaže da je u pitanju prava stvar, a ne produkt operacije i dorađivanja.

- Moja je guza potpuno prirodna i simetrična, nikad je nisam podvrgla hirurškom dorađivanju - rekla je Sumpani.

Manekenka tvrdi da je obim njene pozadine 101 centimetar i da je svaki od njih prirodan, a na njenom profilu često mogu da se vide fotografije pozadine u prvom planu, prenosi Njujork Post.

Brazilka je prokomentirala šta misli u vezi glasina za njenu guzu.

- Mislim da ljudi nisu navikli da vide tako lepu i prirodnu pozadinu. Verovatno zato misle da je silikonska - rekla je pa dodala da je nebrojeno puta morala da odgovori na pitanje da li je to prava guza.

- Mnogo sati provodim u teretani i brinem o svome telu. Sve je to važno kako bi moja guza bila savršena - zaključila je.

Inače, lepu Brazilku na Instagramu prati skoro 200.000 ljudi, a fotografija koju je objavila postala je pravi hit na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track