Najnovije vesti

UHVATILA BOGATAŠA NA BEBU, A NIJE IMALA ODNOS SA NJIM: Uradila je nešto gnusno da bi zatrudnela baš sa MILIONEROM i uspela je!
Ilustracija, Foto: Thinkstock

mislili da je nemoguće

UHVATILA BOGATAŠA NA BEBU, A NIJE IMALA ODNOS SA NJIM: Uradila je nešto gnusno da bi zatrudnela baš sa MILIONEROM i uspela je!

Žena

Jedna 43-godišnja čistačica luksuznog hotela u Las Vegasu stekla je pravo na alimentaciju od 31-godišnjeg milionera. I tu ne bi bilo ničeg čudnog da ona s njim nikad nije spavala. Štaviše, on je nikad nije ni upoznao sve dok nije saznao da imaju zajedničko dete.

Kad sve ovo vidite, sigurno nikom ne bi ni palo na pamet da neko ovako može da začne.

sluškinja, služavka, čisćenje
foto: Profimedia

Naime, Džejn je imala 36 godina kada je ukrala korišćeni kondom iz hotelske kante za smeće, tada 24-godišnjeg tehnološkog milionera. Ubacila je spermu u svoju vaginu i rodila dečaka koji sada ima 7 godina. Tokom saslušanja o izdržavanju deteta, Džejn je priznala da nikada nije spavala sa mladim milionerom i da se oplodila njegovim semenom dok je čistila njegovu sobu.

Ona je potvrdila da je milioner ostavio svoj bankovni izvod na noćnom ormariću u hotelskoj sobi i da ga je uočila dok je čistila.

kondom, uznemiren muškarac
foto: Shutterstock, Ilustracija

- U to vreme sam toliko želela bebu i mislila sam da bi bilo bolje da imam bebu sa bogatim čovekom - rekla je Džejn.

Test očinstva je ubrzo sproveden, dokazano je da je milioner otac, a sud mu je naložio da majci deteta plati 2 miliona dolara za 3 godine života svog sina koje je propustio.

Njegovi advokati najavili su tužbe zbog krađe njegovih telesnih tečnosti i povrede njegove privatnosti.

bebe, beba
foto: Shuttrestock

U međuvremenu, Džejn je napustila posao čišćenja hotela i pokrenula nekoliko poslova sa svojim novostečenim bogatstvom, i dalje ima puno starateljstvo nad svojim detetom kome je dala ime po njegovom ocu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA! Suzana Mančić o tajni izgleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track