SAZNALA SAM DA SAM TRUDNA TEK KAD SAM POČELA DA SE PORAĐAM: Šokantna priča devojke koja je raspametila čak i DOKTORE zbog ovog!
Foto: Profimedia

neverovatno

SAZNALA SAM DA SAM TRUDNA TEK KAD SAM POČELA DA SE PORAĐAM: Šokantna priča devojke koja je raspametila čak i DOKTORE zbog ovog!

Žena -

Eli Džonson (24) iz Henama u Eseksu, patila je od bolova u stomaku od avgusta 2018. godine i mesecima je obilazila lekare jer su verovali da ima neku vrstu "blokade" u telu.

- Nisam znala da sam trudna dok nisam rodila, to je smešan deo priče koji se ljudima jako sviđa - rekla je.

Porođaj
foto: Profimedia

- Bila sam na kontraceptivnim pilulama. Pila sam ih svaki dan, pa čak i tokom trudnoće. Zapravo nisam imala nikakve simptome. I dalje sam imala ciklus svaki mesec i nije mi porastao stomak ili nešto slično - objasnila je.

Eli je objasnila da je jedini razlog zašto je počela da ide po lekarima je bio bol u stomaku, koji joj je izazivao neprijatnost. Zanimljivo je da 24-godišnjakinja tvrdi da je uradila tri testa na trudnoću koji su svi bili negativni i da je imala ultrazvuk na kom ništa neobično nije otkriveno samo dva dana pre nego što je rodila.

Eli, koja je od tada diplomirala i radi kao administratorka usluga, čak je odletela u Edinburg vikend pre nego što je rodila ćerku Alisiju.

Noć pre nego što je rodila Eli je otišla na večeru i popila nekoliko pića kako bi proslavila bakin rođendan, ali nedugo nakon što je uskočila u krevet oko 22 sata, počela je da oseća užasne bolove u stomaku i leđima.

Nakon što je povraćala sledeća četiri sata, Eli i njena mama pozvale su hitnu pomoć oko 2 sata ujutro i ona je odvezena na hitni prijem gde su joj se bolovi pogoršali.

Porođaj
foto: Shutterstock

- Otišla sam da obavim malu nuždu i osetila sam kako mi se svi donji trbušni mišići naprežu i pomislila sam: "tu ima nešto, nešto se događa šta nije u redu"- ispričala je za Daily Mail.

- Iskreno sam zbog svega mislila da mi creva izlaze iz pozadine - dodala je.

- Rekla sam im da osećam bol kakvu nikad pre nisam osetila. Okrenuli su me na bok i pojavila se njena glava, i tada sam saznala da sam trudna - rekla je.

Lekari su bili toliko zaprepašćeni kad su videli kako izlazi bebina glavica da su čak i oni "ustuknuli" i hitno pozvali primalju.

- Nakon toga telo mi se još jednom jako napelo i rodila sam - kaže.

Mama je rekla da više ne može zamisliti život bez svoje neverovatne ćerke, koja sada ima 5 godina, te da je podrška koju je dobila nakon što se Alisija rodila bila neverovatna.

beba, Inkubator
foto: Shutterstock

- Nisam mogla da verujem šta se događa. Pomislila sam da haluciniram zbog bola, a onda sam dobila to malo čudo pored sebe, pogledala sam joj lice i shvatila da sam mama. I to je bio prvi put da sam nekako u potpunosti poverovala u sve što se izdogađalo - ispričala je.

Alisija je rođena u 5 sati i 40 minuta ujutro 22. decembra 2018. godine, u 37. nedelji.

Eli tvrdi da je kontraceptivne pilule uzimala šest godina, a lekari su joj kasnije objasnili da pilule nisu bile efiksne kako bi trebalo da budu, a na drugu stranu da su i dalje regulisale njene hormone zbog čega su testovi pokazivali da nije trudna.

Eli veruje da njena trudnoća nije uočena na ultrazvuku jer je Alisijia leđima bila uz Elinu kičmu, što takođe objašnjava nesnosne bolove u leđima koje je iskusila tokom porođaja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:27

Dejana i njena beba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track