UHVATIO SAM ŽENU I SVOG OCA U PREVARI PREKO BEBI-MONITORA: Prizor koji je ugledao potpuno ga RAZORIO, a evo kako se ona branila
Foto: Profimedia

Nije mu lako

UHVATIO SAM ŽENU I SVOG OCA U PREVARI PREKO BEBI-MONITORA: Prizor koji je ugledao potpuno ga RAZORIO, a evo kako se ona branila

Žena -

Pogrebni radnik Deklan Fuler (22) tvrdi da su njegova partnerka i otac pobegli zajedno nakon što ih je uhvatio u spavaćoj sobi. Kaže da se razveo od svoje žene nakon što ju je uhvatio kako ga vara sa njegovim ocem - a ljubavnici sada očekuju blizance.

Deklan iz Ronde u Južnom Velsu tvrdi da je video svoju bivšu Stefani (22) kako ulazi u spavaću sobu sa svojim 44-godišnjim ocem Darenom. Kada ju je pitao šta se dogodilo, rekla mu je da samo gledaju TV.

muškarac, prevara, afera
foto: Profimedia

- Gledali smo Simpsonove na televiziji - rekla je Stefani.

Ona je sad trudna i žive zajedno 10 kilometara od njega, blizu Pontiprida. Ali Stefani insistira da nikada nije bila neverna svom bivšem.

- Nisam prevarila Deklana. Završili smo zajedno nedelju dana nakon što me je ostavio - rekla je.

- To je kao zaplet iz serije. Nije normalno. Osećam se izdano, ali bolje mi je bez njih dvoje - kaže Deklan.

Mladi muž je postao sumnjičav nakon što se Daren, koji je razveden, preselio da živi sa njim, Stefani i njihovom dvogodišnjom ćerkom Vilov prošlog septembra.

Dva meseca nakon što je Daren počeo da živi sa njima, Deklan je koristio telefon dok je bio na poslu da proveri video monitor za bebe koji je postavio na vrata očeve spavaće sobe i video Darena i Stefani kako ulaze zajedno. On ne veruje Stefaninom objašnjenju da je gledala televiziju sa njegovim tatom, pa je napustio.

Stefanine bebe će biti Deklanove polusestre - a Vilov će biti njihova polusestra i nećaka. Daren - koji je odbio da komentariše - takođe će biti Vilovin deda i očuh, prenosi Dejli mejl.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track