VERENIK JE OSTAVIO USRED PLANOVA ZA VENČANJE JER JE PREDEBELA: Poludela nakon raskida, pa smršala i postala MISICA! (FOTO)
Foto: Printscreen

EVO KAKO SADA IZGLEDA

VERENIK JE OSTAVIO USRED PLANOVA ZA VENČANJE JER JE PREDEBELA: Poludela nakon raskida, pa smršala i postala MISICA! (FOTO)

Žena -

Džen Atkin iz Velike Britanije priznaje da je dugo poricala da ima probleme sa ishranom. Kada ju je dečko, u jeku planova za venčanje, ostavio zbog njene težine, suočila se sa bolnom istinom. Svet joj se srušio, ali bila je svesna da i te kako uživa u nezdravoj hrani. Kao dete, suočavala se sa mnogo izazova. Trpela je uvrede, a okrutni nadimci joj i danas "paraju uši".

Atkin hrabro priznaje kako je poricala svoje stanje i složen odnos koji je razvila prema hrani. Otkrila je kako joj je majka sa ljubavlju pripremala domaća jela, dok je ona tajno uživala u brzoj hrani, čipsu i slatkišima. Svoje telo nazivala je 'nezasitom jamom', zbog čega je nekontrolisano jela bez ikakvih pauza. Stanje joj se pogoršalo tokom tinejdžerskih godina.

Kada je dobila vozačku dozvolu, pristup brzoj hrani postao je još lakši. Zajedno sa dečkom, posećivala bi barove i uživali bi u hrani. Atkin je čvrsto verovala da je njen dečko bezuslovno voli, ali on je odlučio da prekine odnos tokom samog planiranja venčanja. Neočekivani prekid naterao ju je da preispita sopstvenu percepciju i da se suoči sa bolnom istinom. Nakon raskida, utehu je i dalje tražila u hrani i osamila se kod kuće.

Ubrzo je stigao ključni trenutak kada je shvatila da ne može da stane u svoje haljine, što ju je navelo da stane na vagu i otkrije šokantan rezultat svog debljanja. To je bio trenutak kada je odlučila da napravi promenu i preuzme brigu o sebi. Upisala se u teretanu i započela neverovatnu transformaciju. Osnažena napretkom učestvuje na takmičenjima lepote i postiže uspehe.

Osvajala je brojne titule, a nakon pauze, preporučena je za 75. takmičenje za Miss Velike Britanije, kada je i osvojila krunu.

- Toliko sam srećna da to ne mogu ni da opišem rečima, iskreno ne mogu da verujem - izjavila je Atkin koja je smršala 50 kilograma. Pronašla je ljubav svog života i udala se za Krisa samo pet meseci pre nego što je osvojila titulu.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:45

GOJAZNOST NIJE SAMO ESTETSKI I ZDRAVSTVENI, VEĆ I POLITIČKI PROBLEM Sagovornici Kurira o bolesti koju ima više od polovine Srba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track