UČINITE PROSTORIJU POTPUNO DRUGAČIJOM: Jedan detalj je dovoljan za totalnu promenu!
Foto: Promo

UČINITE PROSTORIJU POTPUNO DRUGAČIJOM: Jedan detalj je dovoljan za totalnu promenu!

Žena -

Ne morate da se mučite sa potpunim preuređenjem doma kako bi on izgledao drugačije. Da li znate da samo jedan predmet može da učini svaku prostoriju skroz različitom nego što je bila? U pitanju je 3D sat! Mnogi se odlučuju upravo za njega, jer ne možete ni da verujete kakav utisak ostavlja, a pruža prostoru jedinstven i drugačiji izgled! Neka ovaj 3D sat krasi vaš zid i oduševi sve!

Hangar.rs
foto: Promo

Sat T4333S je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je srebrna sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA.

U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje.

Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav sat u crnoj boji, možete ga poručiti OVDE.

Hangar.rs
foto: Promo

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije!

** Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu modernih 3D i akrilnih satova!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track