OTKAD MOJA DEVOJKA SPAVA I S DRUGIM MUŠKARCIMA, PROCVETAO SAM: To ne smatram PREVAROM, a evo kako je uticalo na našu vezu (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

AVANTURISTI

OTKAD MOJA DEVOJKA SPAVA I S DRUGIM MUŠKARCIMA, PROCVETAO SAM: To ne smatram PREVAROM, a evo kako je uticalo na našu vezu (VIDEO)

Žena -

Met (36) je dozvolio svojoj devojci Zoi (31) da spava s drugim muškarcima dok je on na poslu i to ne smatra prevarom.

Met se zabavljao sa Zoi tek nekoliko meseci kada joj je predložio da može da spava s drugim muškarcima, a iako bi taj zahtev mogao da izazove napetost u većini veza, Met insistira da između njih dvoje zapravo postoji više poverenja nego ikada.

Takođe tvrdi da se ne oseća izostavljeno kada se njegova devojka nađe s drugim muškarcima jer je uvek otvorena s njima o statusu svoje veze, pa čak šalje slike i snimke Metu.

- Kad si pristala na to bio sam jako zadovoljan jer sam pre bio prevaren, pa sam sada jako srećan što sam našao nekoga ko me neće varati iza leđa. Čak mi šaljete slike i video zapise. Na kraju sam zapravo u to uključen i praktično pa imam i sopstvenu amatersku po*nografiju - rekao je Met Zoi u Jutjub seriji "Love Don't Judge".

Met je priznao da ponekad oseća ljubomoru na druge muškarce s kojima Zoi spava, ali zapravo veruje da je ljubomora lep osećaj jer zna da će Zoi na kraju doći kući njemu.

- Ne kažem da nikad nisam ljubomoran. Ali to je poprilično lep osećaj jer na kraju dana znaš da si uključen u to i da će se ona vratiti kući - kaže.

U videu je par iz Ujedinjenog Kraljevstva takođe otkrio da otkako je Zoi počela da spava s drugim muškarcima da je i ona predložila Metu da učini istu stvar s drugim ženama.

Sada par zajedno ide u svingerske klubove gde oboje spavaju s drugim ljudima. I premda spolja situacija izgleda bizarno, par ne može biti zaljubljeniji – a njihovo poverenje jedno u drugo nikad nije bilo veće.

- Mnogi ljudi misle da je to oblik varanja, ali nije jer ja ne radim ništa iza Metovih leđa - kaže Zoi.

- Ne krijemo ništa jedno od drugog, uopšte, jer nema potrebe. Kao što sam rekao, postoji više poverenja u ovoj vezi nego što sam imao sa svim ostalima - dodao je Met, piše Mirror.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:37

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track