OVAKO SADA IZGLEDA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Anastasija je porasla i porede je sa Irinom Šajk, čak kažu da će je nadmašiti FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

anđeosko lice

OVAKO SADA IZGLEDA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Anastasija je porasla i porede je sa Irinom Šajk, čak kažu da će je nadmašiti FOTO

Žena -

Anastasija Knjazeva 2017. proglašena je najlepšom devojčicom na svetu. Mediji su pisali da je naslednica čuvene lepotice Irine Šajk, a postala je najmlađi model koji se pojavio u francuskom Vogu.

Prelepe plave oči, duga smeđa kosa i anđeosko lice, u kombinaciji sa neverovarnom harizmom, osvojili su srca ljudi širom sveta.

Anastasija Knjazeva
foto: Printscreen

Šest godina kasnije Anastasija na Instagramu ima čak 1.1 milion pratilaca i živi poput svojih vršnjaka.

1 / 8 Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia Similar

Pokušava da pronađe ravnotežu između manekenstva i školskih obaveza. Ide na časove engleskog jezika i plesa, a jedna od najvećih strasti joj je pevanje. Kaže da želi da postane poslastičar ili veterinar.

Anastasija Knjazeva
foto: Printscreen/Instagram

Njene želje su mnoge iznenadile jer su svi očekivali da će malena Anastasija sigurno želeti da ostane u javnom svetu i gradi karijeru manekenke, modela, možda TV lica ili glumice.

Ipak, najvažnije je šta ona želi i da u svom izboru bude srećna i ispunjena.

Kako je sve počelo?

Anastasija je svoju manekensku karijeru započela sa samo dve i po godine, a već sa četiri je bila veoma poznata. Mnogi brendovi su je zavoleli jer se pred kamerama ponašala prirodno.

Njena mama joj je 2015. godine otvorila profil na Instagramu i počela je da promoviše ćerku.

Te 2017. godine "Daily Mail" je devojčicu proglasio najlepšom na svetu. Javnost je bila zadivljena njenim crtama lica i veličanstvenim plavim očima, a 2018. bila je na petom mestu na listi najlepše dece na svetu prema "L'Officiel-u".

Sklopila je ugovore sa mnogim poznatim brendovima odeće i dobila je posao voditeljke u TV emisijama i uloge u nekim filmovima.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:52

KIM DŽONG UN SA ĆERKOM NA TESTIRANJU NUKLEARNE RAKETE! Devojčica ga mazila po glavi pred generalima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track