"SLEPA SI KOD OČIJU, VARA TE S NAJBOLJOM DRUGARICOM" Devojka objavila snimak svog dečka i prijateljice i svi joj govore ISTU STVAR
Foto: Printscreen/TikTok

GOTOVO JEDNOGLASNO

"SLEPA SI KOD OČIJU, VARA TE S NAJBOLJOM DRUGARICOM" Devojka objavila snimak svog dečka i prijateljice i svi joj govore ISTU STVAR

Žena -

Korisnici interneta ostali su podeljeni oko upitnih TikTok snimaka koje je objavila devojka po imenu Kortni Ebeling (21), a koji prikazuje prijateljstvo i svađanje "poput brata i sestre" između svog dečka Brendona i najbolje prijateljice Sem. Kontroverzni snimak je kolaž je ultradruželjubivih trenutaka između Brendona i Sem, koji se urnebesno zabavljaju dok ih Kortni snima, piše NY Post.

I premda je Kortnina objava, koja je prikupila neverovatnih 24,5 miliona pregleda, trebala da slavi prijateljsku vezu između njenog dečka i njene najbolje prijateljice, skeptici veruju da Brendon i Sem iza njenih leđa imaju aferu.

“Oni spavaju zajedno”, napisao je nepoverljivi komentator ispod viralnog snimka, a drugi korisnik je ponovio “Oni su zaljubljeni”. "Ne znam kako da ti kažem, ali oni imaju nešto", napisao je treći korisnik. Sada vojska pesimista upozorava devojku da je ono što se čini kao druželjubiva, zapravo glavna "crvena zastavica".

@courtneyebeling

Never a dull moment at the house

♬ Pretty Boy Swag - Soulja Boy

“Izgledaju kao da se zabavljaju, a ti si treći točak koji samo snima videe”, napisala je jedna korisnica ispod videa. Jedna žena je čak podelila svoje iskustvo u sličnoj vezi, rekavši: "Ja i moj najbolji prijatelj svađali smo se sve vreme... da, venčali smo se i sada smo zajedno 12 godina."

Međutim, kao odgovor na brojne nedoumice na društvenim mrežama, Kortni je rekla: "Vi ste ludi... Oni se poznaju godinama." I neki obožavatelji su se složili, podupirući je ohrabrujućim komentarima poput: “Čini se da odeljak s komentarima zaboravlja da su veze izgrađene na poverenju… Volim ovo”, i “Bila bih doslovno srećna da se moja najbolja prijateljica i dečko ovako slažu. Ne znam zašto ljudi to čine čudnim.” Kortni je takođe odgovorila korisniku koji je komentarisao da će intimna veza Brendona i Sem biti nešto što će je na kraju povrediti. "Sigurna sam u svoju vezu.”

U naslovu sledećeg videa, Kortni je ponovo naglasila svoje poverenje u Brendona, napisavši: "Danas sam saznala da je internet nesigurniji po pitanju vaše veze nego vi." Ipak, internet trolovi zaobišli su Kortninu izjavu i nemilosrdno joj poručili da je u zabludi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track