HALJINA SLOBODE MIĆALOVIĆ ZA ŠETNJU PORED REKE ZASENIĆE SVE: Glumica objavila MISTERIOZNU PORUKU, odmah reagovala Monika Beluči
Foto: Banja Luka Fest

UVEK OSTAVLJA BEZ DAHA

HALJINA SLOBODE MIĆALOVIĆ ZA ŠETNJU PORED REKE ZASENIĆE SVE: Glumica objavila MISTERIOZNU PORUKU, odmah reagovala Monika Beluči

Pop kultura -

Gotovo nijedna objava Slobode Mićalović na Instagramu ne prođe nezapaženo, pa nije izuzetak ni najnovija.

Popularna glumica je objavila fotografiju koja je nastala tokom šetnje pored reke, a na kojoj pozira u dugoj seksi haljini na tufne bez rukava, koja ističe njenu savršenu liniju tela, a stajling je upotpunila ravnim sandalama.

Posebnu pažnju privukla je Slobodina misteriozna poruka ispod fotografije.

"Ne ruši sve mostove, možda ćeš se vratiti", napisala je glumica, verovatno inspirisana mostom ispod kog je pozirala.

Poznata kao jedna od žena s domaće javne scene koja i te kako ima stila i dokazuje da žena može biti seksi i kad nije razgolićena, glumica je i sada pobrala sve pohvale svojih pratilaca u komentarima.

Elegantana kao i uvek, Sloboda je napisala uz objavu: „Ne ruši sve mostove, možda ćeš se vratiti“, "E, najlepša fotografija do sada. Za mene...", "Prelepa", samo su neki od komentara, a na Slobodinu objavu nije ostala ravnodušna ni slavna Monika Beluči, koja je ispod objave ostavila komentar u vidu emotikona sa očima u obliku srca, a naša glumica joj je uzvratila istom merom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

Sloboda i Dragana Mićalović pevaju na ulicama Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track