NEDOSTAJE JOŠ 1000 POTPISA ZA REALIZACIJU PETICIJE: Nagrada u znak sećanja na darovitog dečaka Andriju Čikića iz "Ribnikara"
Foto: Aleksa Ivić

podržimo

NEDOSTAJE JOŠ 1000 POTPISA ZA REALIZACIJU PETICIJE: Nagrada u znak sećanja na darovitog dečaka Andriju Čikića iz "Ribnikara"

Kultura -

Da se tragično ugašen život, kao i uspeh jednog malog velikog virtuoza ne zaborave. To se može postići tako, što će se nagrada na republičkom takmičenju mladih virtuoza nazvati po njemu - Andriji Čikiću, saopštilo je Udruženje Kreni- Promeni.

Andrija Čikić, rođen je 5. marta. 2009. godine u Beogradu. Interesovanje za muziku pokazivao je od najranijeg detinjstva, a klavir je svirao od svoje šeste godine. Na televizijskom šou programu "Virtuozi" u Mađarskoj, Andrija je bio u top 30 najboljih mladih muzičara Srbije.

Do sada je prikupljeno 14.000 potpisa, a nedostaje još 1.000. Zato, hajde, da ovom peticijom učinimo jedno dobro delo. Da nove generacije ne zaborave ko je bio Andrija Čikić. Peticiju može ovde potpisati.

Ako neko želi da sazna nešto više o njemu, može da ode na njegov sajt tps://www.andrijacikic.com/wordpress/

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:05

NAJVEĆA NAGRADA JE BILA KOVERTA OD POLUPISMENOG ČOVEKA! Kusovac o suštini umetničkih dela: Imamo bolje nego što zaslužujemo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track