MIHAELA JE ZVANIČNO NAJLEPŠA SRPKINJA U ŠVEDSKOJ! Bila MIS UNIVERZUMA, a mnogi nikada nisu čuli za nju, a evo kako sada živi! FOTO
Foto: Printscreen/Facebook

prelepa je

MIHAELA JE ZVANIČNO NAJLEPŠA SRPKINJA U ŠVEDSKOJ! Bila MIS UNIVERZUMA, a mnogi nikada nisu čuli za nju, a evo kako sada živi! FOTO

Žena -

Mihaela Savić je lepotica koja se rodila 1991. godine u Švedskoj, ali je srpskog porekla. Ona je pokorila ovu skandinavsku zemlju svojom lepotom još od kada je sa 14 godina krenula na kastinge i revije.

Ona je i Šveđane, i ostatak sveta očarala izgledom, toliko da je 2010. pobedila na takmičenju Mis Univerzum Švedske, ali se u prethodnih nekoliko godina povukla iz javnosti i započela je tihu fazu svog života.

Na društvenim mrežama objavi tek poneku fotografiju sa svojim supruhom i sinom Mateom kojeg je dobila prošle godine. Prethodnih desetak godina ona u biznisu i da se usavršila u prodaji i menadžmentu, od bjuti do IT sektora.

- Vrlo sam vešta u upravljanju budžetom, predviđanju prodaje, strateškom marketingu i analitici prodaje kako bih prepoznala i primenila mogućnosti za generisanje značajnog prihoda. Kao Key Account Manager predstavljam svoju organizaciju na prijateljski, topao i profesionalan način u svakom trenutku, zadržavajući pritom svoju odlučnost da postignem postavljene ciljeve, a zatim ih pomerim još dalje - rekla je za sebe Mihaela.

A kad reši da se odmori malo od posla, ona rado ode i u naš komšiluk. Kako se jednom pohvalila na društvenim mrežama, Hvar ju je toliko oduševio da planira da mu se vrati.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

02:35

LEPOTA NIJE SAMO ZA KLINKE! Maja Volk: Predložiću izbor za mis 60+ i učestvovaću ŽENE MOTIVIŠE KAD SE NEKO POZNAT IZBORI SA RAKOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track