PRVA DAMA CRNE GORE ZADIVILA U NAJJEDNOSTAVNIJEM STAJLINGU Detalj na haljini supruge Jakova Milatovića je OLIČENJE ELEGANCIJE FOTO
Foto: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

JEDNOSTAVAN STIL

PRVA DAMA CRNE GORE ZADIVILA U NAJJEDNOSTAVNIJEM STAJLINGU Detalj na haljini supruge Jakova Milatovića je OLIČENJE ELEGANCIJE FOTO

Žena -

Milena Milatović, prva dama Crne Gore, još jednom je pokazala da su jednostavnost i elegancija karakteristika njenog stila, a njeno novo modno izdanje može se videti na zvaničnom Instagram nalogu njenog supruga, Jakova Milatovića, inače predsednika pomenute zemlje.

Štaviše, crnogorska prva dama je odabrala boju koja je sinonim vrhunske elegancije.

Milena Milatović nosila je haljinu krajnje jednostavnog kroja, koju krasi veoma šik detalj oko struka - mašna koja dolazi do izražaja i u ovom monohromatskom odevnom izdanju. Ničeg lepšeg od jednostavnosti u odevanju i kada je dama u prvom planu, a ne odeća koju nosi, ma koliko bio dobar taj modni odabir.

Jakov Milatović, Milena Milatović
foto: EPA/Boris Pejović

Njoj sjajno pristaje romantično uvijena kosa. Ponovo smo na njoj videli diskretan nakit, koji je među njenim omiljenim modnim dodacima. Nema dobrog stajlinga ukoliko svi detalji nisu usklađeni, pa tako dobre modne ocene zaslužuju i salonke u neutralnoj boji i tašna koja je usklađena sa cipelama.

Haljine u zelenoj boji obožava i Kejt Mildton, ova boja je čak obeležila njen prolećno-letnji stil s obzirom na to koliko često se pojavljivala u zelenoj garderobi.

Milena Milatović je ovaj stajling ponela na nedavno održanom prijemu u Crnoj Gori povodom Dana nezavisnosti Amerike.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

06:50

Jakov Milatović: Neka nam je sa srećom ova pobeda sviha nas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track