MAMA MI JE DALA PSIHODELIČNE DROGE, SVI U PORODICI IH KORISTIMO! Sin holivudskih glumaca otkrio ŠOK DETALJE kontroverzne familije
Foto: Profimedia

šok

MAMA MI JE DALA PSIHODELIČNE DROGE, SVI U PORODICI IH KORISTIMO! Sin holivudskih glumaca otkrio ŠOK DETALJE kontroverzne familije

Pop kultura -

Prema Džejdenu Smitu, sin glumačkog para Džejde Pinket Smit i Vila Smita, mama je njega i ostatak porodice "upoznala" sa psihodeličnim drogama. Džejda i Vil su poznati u medijima po svom nesvakidašnjem načinu života, kao i braka, a ovo je ipak nešto što ne čujemo svaki dan. Evo šta Džejden ima o tome da kaže.

Džejda Pinket Smit povela je svog sina Džejdena Smita na putovanje života - ali ne na način na koji očekujete.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Pevač je nedavno rekao da mu je njegova mama utrla put ka korišćenju psihodeličnih droga, kao i njegovoj porodici, što uključuje tatu, Vila Smita i sestru Vilou Smit.

- Mislim da je moja mama zapravo bila prva koja je napravila taj korak za porodicu, rekao je Džejden na konferenciji o psihodeličnim naukama u Denveru 23. juna, prenosi USA Today.

Samo ona je to koristila jako, jako dugo vremena, a onda je nekako na kraju samo prešlo, evoluiralo i svako je pronašao svoj put ka tome.

Veruje da su mu psihodelici pomogli

U stvari, Džejden veruje da su mu psihodelici pomogli da izgradi čvršću vezu sa Vilou (22) i polubratom Trejem Smitom (30), Vilovim sinom iz prošlog braka sa Šeri Zampino.

Džejden Smit
foto: Profimedia

- Braća i sestre mogu toliko da se svađaju, a Gospod zna da smo se ja i moj brat i sestra mnogo svađali u prošlosti. Ali nivo ljubavi i empatije koji mogu da osetim prema njima tokom psihedeličnih iskustava i izvan iskustava je nešto što je duboko i lepo.

Vil Smit
foto: Profimedia

Džejda je ranije rekla da je počela da koristi psihodelike, posebno biljne lekove, pre 10 godina kao način da poboljša svoje mentalno zdravlje. U epizodi njene serije Red Table Talk iz novembra 2021, zvezda filma "Girls Trip" se prisetila kako su psihodelici "izbacili" njenu depresiju "koja ju je sakatila".

- Toliko sam se dugo borila sa depresijom, mislim na depresiju koja te bukvalno sakati. A stvar u vezi sa biljnom medicinom je da vam pomaže da se osećate bolje, ali i rešava stvari koje su vas dovele do problema.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track