SKINULA MAJICU, PRIBLIŽILA KAMERU I SVE FANOVE OSTAVILA BEZ DAHA: Slavna pevačica u nikad IZAZOVNIJEM izdanju ODUVALA Instagram!
Foto: HULU / Planet / Profimedia

izazovno

SKINULA MAJICU, PRIBLIŽILA KAMERU I SVE FANOVE OSTAVILA BEZ DAHA: Slavna pevačica u nikad IZAZOVNIJEM izdanju ODUVALA Instagram!

Pop kultura -

Pevačica Selena Gomez ostavila je svoje obožavatelje bez teksta najnovijom fotografijom objavljenom na društvenim mrežama.

Selena je podigla temperaturu pozirajući u seksi izdanju u spavaćoj sobi, a na jednoj od fotografija pokazala je dekolte.

Iako promoviše liniju proizvoda za samopotamnjivanje, niko nije obraćao pažnju na proizvode koje spominje, već su se svi skoncentrisali na izazovno izdanje 30-godišnje pevačice. Ona pritom ima minimalnu šminku na licu, a crna kosa joj je raspuštena.

"Previše sam zapanjen da bih mogao govoriti", poručio joj je jedan pratilac u komentarima, a komplimenti su se samo nizali.

"Zapanjen sam činjenicom da na kraju dana opet izgleda sve mlađe. Stvarno se dobro nosi. Stara Gomez se vratila", poručio je drugi.

"Je***, šališ se", bio je u šoku treći pratilac slavne pevačice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:42

FATALNO IZDANJE SEKE ALEKSIĆ: Utegnula se u usku haljinu i IZBACILA DEKOLTE NA IZVOLTE! Pevačica nikada IZAZOVNIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track