BEOGRAĐANKA BILA SA DEČKOM ČIJI JE "PONOS" DUG 24 CM: Mislila sam da je to super, ali moj devojački san postao najgora NOĆNA MORA
Foto: Shutterstock

nije joj bilo lako

BEOGRAĐANKA BILA SA DEČKOM ČIJI JE "PONOS" DUG 24 CM: Mislila sam da je to super, ali moj devojački san postao najgora NOĆNA MORA

Žena -

Kada se priča o muškom polnom organu obično žena kažu da veličina nije bitna, ipak kada mu je ponos veliki i muškarci i žene pričaju o tome. Jedna Beograđanka pričala je o tome kako joj se ostvario devojački san da bude sa momkom koji ima natprosečno veliki ponos i kako je taj san ubrzo postao najgora noćna mora.

seks
foto: Shutterstock

Ovo je njena priča:

- Da se ne lažemo, mnoge žene danas gledaju filmove za odrasle. Nije kao da smo opsednute ili da moramo da ih gledamo svaki dan, ali volimo da pogledamo. Pričam iz svog ugla i ugla svojih drugarica, pa tako ni ovo nije tema koju zaobilazimo. Sve smo bile sa muškarcima, onako, prosečnih veličina ili možda malo iznad proseka, ali nijedna od nas nije naletela na nekoga koji izgleda kao da je izašao iz filma za odrasle.

Do jednog vrelog beogradskog leta kada sam upoznala izvesnog gospodina X, koji je zaista imao opremu u svojim gaćama kao da je iz XXX filma. Oduševila sam se. Jednom smo u šali uzeli da ga izmerimo i magična brojka bila je - 24 cm.

seks, oralni seks
foto: Shutterstock

Ne mogu to da vam opišem, kako god se okrene - vidi se. Kako god da se namesti, šta god da obuče, prosto privlači pažnju, i g. X je toga bio svestan. Bio je pun sebe, i to sa razlogom, a kako je vreme odmicalo mi smo postajali sve bliži, a samim tim bliži i intimnom činu.

- Moram da ti priznam, imao sam ranije probleme zbog toga. Nije svaka devojka mogla da podnese odnose sa mnom, rekao je jednom, a u sebi sam pomislila, "ma da, možemo bebe da rodimo, a ne možemo da podnesemo intimni odnos sa velikim penisom, gluposti".

Jedino što je bilo glupo - sam bila ja.

Mislila sam da moj devojački san postaje java i pravo da vam kažem kada smo se skinuli - bilo je kao u filmovima. Zaista bi čovek mogao ozbiljno da se bavi tim poslom, a pritom nije bio navalentan i toliko pun sebe u krevetu, tako da nikada nije preskakao predigru i trudio se da mi uvek bude lepo.

Kako god okreneš, početak nije bio lak.

Bol je bio podnošljiv i vremenom kako bi odnos odmicao bol bi prestajao, ali moji unutrašnji organi su mu očigledno bili na putu. Moja materica je "zavaljena", ali ni ostali organi nisu lakše prolazili iako su najnormalnije pozicionirani.

Seks
foto: Shutterstock

Možda intimni odnos nije bio bolan, ali brate mili, sutradan celo telo jeste. Osećala sam se kao da mi je drugi dan ciklusa svaki put kada bismo imali odnos i najgore mi je bilo kada ujutru poželi da ponovo gorimo. Radi me, pali me, želim i ja, ali nije vredno bola.

Tako da devojke, moj devojački san postao je najveća noćna mora. Praštajte mi, ja prosto nisam znala šta da radim sa njim - ispričala je Beograđanka.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja