MOMCI NISU HTELI DA IZLAZE SA NJOM JER JE PREDEBELA, A SAD IM JE PRIREDILA SLATKU OSVETU: Svi trljaju OČI i ne veruju! Brutalna si
Foto: Printscreen/Tik Tok

VAU

MOMCI NISU HTELI DA IZLAZE SA NJOM JER JE PREDEBELA, A SAD IM JE PRIREDILA SLATKU OSVETU: Svi trljaju OČI i ne veruju! Brutalna si

Žena -

AlI Boreli sada ima utegnuto i istrenirano telo, ali kako kaže, to nije uvek bilo tako. Naime, nakon što su joj muškarci rekli da je previše "debela" da bi izlazili s njom, bila je inspirisana da transformiše svoje telo i počne živeti zdravijim načinom života, piše The Sun.

Kako bi nadahnula druge žene koje žele učiniti isto, nudi vodiče za mršavljenje i podučava na internetu. Samoproglašena 'kraljica povremenog posta, fitnesa i putovanja', podelila je svoje fotografije pre i posle u videu kako bi dokazala koliko je daleko stigla.

U videu se na prvoj fotografiji može vidjeti Ali kako pozira u crnom bikiniju u vodi. Imala je sasvim drugačiji tip tela od današnjeg, s punijim stomakom i zaobljenim nogama. Nakon toga je podelila snimak na kojem jede čokoladu, te još nekoliko fotografija svoje građe pre transformacije.

Sljedeće fotografije i snimci prikazuju Ali u njenom mišićavom izdanju nakon transformacije. Noseći odgovarajući komplet za vežbanje, izvodi čučnjeve s tegovima kako bi pokazala svoju rutinu vežbanja u teretani. Potom deli niz fotografija u bikiniju na kojima se vidi njen ravan i isklesan trbuh, vitke noge i zategnute ruke. "Uspela sam. Možeš i ti", pisalo je u opisu videa.

Mnogi korisnici bili su zadivljeni njenom snagom volje, ali i njenom izgledom. "Ponekad su nam potrebni hejteri. Oni nas stvaraju i nadahnjuju" komentarisala je jedna osoba. "Ponekad je biti povređen dobra stvar", dodala je druga osoba.

Neki su joj pisali da je bila jednako lepa kao i pre. "Bila si lepa tada i sada si!", glasio je jedan takav komentar. "Ovakve priče me teraju da se još više trudim. Ovo je odlično", pisalo je u drugom.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja