Dijana Đoković ne krije da se ne slaže baš uvek sa načinom ishrane koji praktikuju Novak i njegova supruga Jelena, ali i da im se "ne meša u izbor". Na veliku radost Stefana i Tare, baka im priprema omiljena jela kad god joj se ukaže prilika, odnosno kada ih roditelji dovedu u Beograd.

screenshot-6.jpg
Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

"Kad god ima vremena, pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da se šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke.

djokovici1.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Uvek se čuje: "Bako, spremi nam palačinke!", pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske", otkrila je uz osmeh Dijana Đoković.

Palačinke Dijane Đoković pripremaju se lako, pratite recept.

Sastojci:

- 2 jaja

- 200 g brašna

- 4 kašike ulja

- 300 ml mleka

- 200 ml mineralne vode

- kašičica-dve šećera

- prstohvat soli

profimedia0336324200.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Priprema:

Razbijte jaja u činiju pa dodajte šećer i so. Umutite mikserom, dodajte ostale sastojke sledećim redosledom: polovinu pripremljene količine brašna i mleka, pa ostatak brašna i mleka. Mešajte dok smesa ne postane glatka. Lagano dodajte mineralnu vodu i ulje i nastavite sa mešanjem.

Ostavite smesu da odstoji trideset minuta u frižideru, pa pecite sa obe strane na zagrejanom tiganju na koji ste stavili nekoliko kapi ulja. Nafilujte nadevom po želji i uživajte, prenosi Hello.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Kurir Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos