VRELA AKCIJA SA KOLEGOM S POSLA SE PRETVORILA U PRAVU NOĆNU MORU: Njegova žena mi sada preti EKSPLICITNIM fotkama! Očajna sam!
Foto: Profimedia

plaši se da ne dobije otkaz

VRELA AKCIJA SA KOLEGOM S POSLA SE PRETVORILA U PRAVU NOĆNU MORU: Njegova žena mi sada preti EKSPLICITNIM fotkama! Očajna sam!

Žena -

Jedna 28-godišnjakinja se upustila u zabranjen seks s kolegom, a sada joj preti njegova supruga. Zbog straha da ne dobije otkaz, odlučila je da kontaktira savetnicu za muško-ženske odnose: "Bojim se da ću izgubiti posao nakon što je supruga mog ljubavnika pronašla naše erotske fotografije u sobi za sastanke."

Nisu mogli da kontrolišu hormone

Savetnici je započela svoju priču: "Seks s kolegom će mi uskoro uništiti karijeru. Imam 28 godina i počela sam da radim za veliku računovodstvenu firmu. Vrlo je društveno i svi redovno idemo na piće. U jednom izlasku sam upoznala muškarca koji radi u odseku prodaje i koji je bio u centru zabave. Prijatelj me upozorio da je na glasu da spava s 'novim devojkama' na poslu, ali nisam mu mogla odoleti."

Posao, šef, Kolega, Romansa, Kako, Zaljubili, Preživeti, Zadržati
foto: Profimedia

"Ima 31 godinu i nije krio da je oženjen. Čak mi je rekao da su oboje uživali u seksu izvan kuće s drugim ljudima. Ne znam šta me spopalo, možda je to bila vrućina pomešana s koktelima, ali vratili smo se u kancelariju jer sam tamo ostavila ključeve. Privlačili smo jedno drugo i na putu se nismo mogli prestati pipkati. Kad smo stigli u kancelariju, odveo me u sobu za sastanke i pružili smo jedno drugom oralni seks. Našli smo se tri ili četiri puta u tajnosti nakon toga i on se vratio u moj stan gde smo se seksali", objasnila je žena.

par, prevara, posao, afera
foto: Profimedia

Zatim je dodala: "Zabavljala sam se, ali ubrzo sam shvatila da ga zapravo nikad neću upoznati. Bio je vrlo rezervisan po pitanju svog privatnog života, osim onoga što mi je rekao odmah na početku naše veze. Shvativši da gubim vreme, završila sam s njim, ali smo ostali u dobrim odnosima na poslu."

Supruga pronašla seksi fotke

"Mislila sam da ćemo biti u stanju ostati profesionalni i zaboraviti našu aferu, ali onda sam jedne večeri dobila poruku s nepoznatog broja. Bila je to njegova žena, a njihov brak očito nije bio tako otvoren kao što mi je on pričao. Bila je besna i pretila je da će otići kod mog šefa s eksplicitnim fotografijama na kojima zadovoljavam njenog muža", napisala je savetnici.

žena, šokirana, šok, mobilni telefon, prevarena, prevara, afera, tužna
foto: Profimedia

"Nisam ni primetila da nas je slikao, a najgore je što se jasno vidi da smo bili u sali za sastanke. Bila sam tako sretna što sam dobila posao, a sada sam prestravljena da ću ga izgubiti", požalila se savetnici.

Snimanje seksa bez dozvole

Savetnica joj je odgovorila: "Žena ovog čoveka je razumljivo uzrujana jer nije bila svesna navodnog otvorenog braka, ali sumnjam da bi kontaktirala tvog šefa i rekla im za tvoju aferu jer bi to negativno uticalo na njenog muža."

par, prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

"Ovaj muškarac nije imao pravo da vas fotografiše tokom seksa bez vašeg znanja, a njegova žena ih nema pravo deliti", poručila joj je savetnica, piše The Sun.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track