IMALI SMO SAVRŠENU SVADBU IZ BAJKE, A SVEKRVA JE NAŠLA ZAMERKU: Kad sam pitala kako joj se svidelo, njen komentar me je ŠOKIRAO
Foto: Shutterstock

SVEKRVAMA SE NE MOŽE UGODITI

IMALI SMO SAVRŠENU SVADBU IZ BAJKE, A SVEKRVA JE NAŠLA ZAMERKU: Kad sam pitala kako joj se svidelo, njen komentar me je ŠOKIRAO

Žena -

Svekrvama se ne može ugoditi, rekli bi neki, a s njima bi se složila i jedna mlada žena, koja je na Tviteru prepričala jednu situaciju sa svojom.

Kako je napisala ova žena, majka njenog muža nije bila najzadovoljnija svadbom koja je bila bajkovita. Svekrva je, naravno, uspela da nađe zamerku.

"Dan moje svadbe. Bajka. Kuća mog očuha. Suncobrani po dvorištu, hrana i piće posluženi da bi se postideli hoteli od 5 zvezdica... Posle par dana dolazim u kuću kod svekra i svekrve, prvi put kao snaja, i pitam svekrvu kako joj se svidelo. Kaže: 'Pa mogli su konobari biti brži'. Kraj", napisala je ova žena, a ispod njene objave se nadovezala još jedna žena koja je sa svojom svekrvom imala slična iskustva.

svadba
foto: Twitter

"One su stvorene za zle komentare... Biram venčanicu u katalogu: 'Jao, one su baš zgodne, ne znam da li mogu tebe u tome da zamislim...' 5 dana posle porođaja došla ona: 'Jao, pa baš ti je veliki stomak ostao.' Lepe sam građe, kile posle porođaja gubila u prva 3 meseca...", požalila se još jedna na svoju svekrvu, te joj je autorka inicijalne objave odgovorila:

"I nikada mi neće biti jasno čemu sve to, šta je uzrok tome."

svekrva, snaja
foto: Hager fotografie / Alamy / Alamy / Profimedia

"Ne znam... Verovatno je jače od njih. Kod tebe je očigledna ljubomora, kod mene bih rekla da je želja da me povredi verovatno. Lično smatram da nije zdravorazumski takve stvari reći u tim trenucima", nadovezala se žena koja je podelila svoju priču.

Međutim, jedan korisnik Tvitera koji se nadovezao u prepisci imao je i te kako pozitivno iskustvo sa svojim tastom, što i nije tako čest slučaj kad je familija supružnika u pitanju.

"Na suštu suprotnost, mene je tast kupio zauvek. Došli mi kod njenih da im kažemo da samo rešili da se venčamo. Ja im kažem, on me prekida posle te jedne rečenice i kaže: 'Meni više od ovog ne treba, ja sam od danas dobio sina. Dajte čoveku ključ od stana, ovo je i njegov stan'", napisao je ovaj korisnik Tvitera.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:53

Svekrva Slađa najveselija na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track