KO JE PRVA DAMA CRNE GORE, O KOJOJ BRUJI CEO REGION: Milena je Jakovu Milatoviću rodila TROJE DECE, a evo čime se bavi
Foto: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

SVI JE PROZIVAJU

KO JE PRVA DAMA CRNE GORE, O KOJOJ BRUJI CEO REGION: Milena je Jakovu Milatoviću rodila TROJE DECE, a evo čime se bavi

Žena -

Milena Milatović, prva dama Crne Gore, danima je glavna tema u regionu, i to zbog haljine koju je u sredu uveče nosila na svečanom prijemu povodom Dana državnosti.

I dok se korisnici društvenih mreža u čitavom regionu bave time da li su se supruzi predsednika Crne Gore, Jakova Milatovića, ocrtavale bradavice ispod haljine, malo je poznato ko je zapravo ova lepa crnka i čime se bavi.

Jakov Milatović, Milena Milatović, Crna Gora, prijem, Dan državnosti, Cetinje
foto: Instagram Printscreen/Jakov Milatović

Milena Milatović istakla se već tokom predizborne kampanje u Crnoj Gori, kada je svesrdno podržavala supruga u borbi za mesto predsednika zemlje.

Milena je direktor finansija i ekonomskih poslova u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu. Par zajedno ima troje dece, a najmlađa ćerka Ana rođena je sredinom februara ove godine.

Milatović i prva dama još imaju i ćerku Saru i sina Davida. Na Milatovićevom Instagramu može se naći nekoliko porodičnih fotografija i snimaka, a Milena je prilično tajanstvena i na društvenim mrežama ne objavljuje često, iako joj je suprug trenutno najistaknutiji političar u Crnoj Gori.

Milena je u suprugovu pobedu na izborima čvrsto je verovala, što je ranije često isticala za tamošnje medije, pozivajući građane da glasaju za Jakova Milatovića.

Jakov Milatović, Milena Milatović
foto: EPA/Boris Pejović

Podsetimo, na prozivke da su se prvoj dami Crne Gore nazirale bradavica ispod haljine koju je nosila na obeležavanju Dana državnosti reagovao je i predsednik Crne Gore lično, napisacši na Tviteru:

"Moram da razočaram Tviter javnost. Ne radi se o telesnom već o tekstilnom", objasnio je.

Potom se oglasila i lična stilistkinja prve dame, koja je, za razliku od Milatovića, bila daleko odsečnija u svom obraćanju.

Modna dizajnerka i stilistkinja Đurđić objavila je ilustraciju na kojoj piše ”Jedine bradavice koje treba da vas interesuju su vaše”.

”Kakvi su vam zli jezici i pakost, nadam se da vam i život nije takav, nego, boga mi, teško. Ne, nisu bradavice. Šav od haljine je u pitanju! Na sreću, vi takvi stajete u šaku malog deteta. Reakcije na haljinu i odelo opet su preneli mediji u regionu, a da ne pričamo o svim predivnim utiscima ljudi koji nam stižu svakog dana”, stoji u objavi stilistkinje prve dame Crne Gore.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:11

CRNA GORA NAM JE POTREBNA U OTVORENOM BALKANU! Vesić za Kurir TV: Jasno je da nam je budućnost zajednička, SVE ZAVISI OD NJIH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track