NE PODIŽITE TEŠKE STVARI: Kako da sipate vodu, a da NE pomerite balon vode?
Foto: Promo

NE PODIŽITE TEŠKE STVARI: Kako da sipate vodu, a da NE pomerite balon vode?

Žena -

Znate li kako možete da sipate flaširanu vodu a da se ne saginjete i ne podižete težak balon (i vaši najmlađi će moći da je sipaju sami)? Pogledajte OVDE kako to da izvedete!

Ako već niste, nabavite svoju USB pumpu za vodu i iskusite neviđenu praktičnost koju pruža! Sa lakoćom je postavite na vrh velikih flaša i balona koje koristite i omogući će vam da vodu sipate bez napora. Zaboravite na zamorne ručne pumpe koje zahtevaju neprekidno pritiskanje dok ne izvučete željenu količinu vode. USB pumpa se jednostavno puni preko USB kabla, samo je postavite na vrh flaše ili balona, i jednim klikom možete lako dozirati vodu!

Ova izuzetna pumpa je univerzalna i može se koristiti sa bilo kojim balonom ili flašom, a danas je možete kupiti po specijalnoj ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Hangar.rs
foto: Promo

Njena upotreba postaje gotovo neophodna ukoliko imate malu decu koja nisu u stanju da samostalno podižu velike flaše ili ukoliko u domaćinstvu imate starije članove kojima je potrebno obezbediti da ne moraju da ulažu dodatni napor u saginjanje i podizanje. Ova fenomenalna pumpa je takođe idealna za kancelarije koje nemaju ugrađene aparate za vodu, jer pogodna je čak i za balone predviđene da se stave na apparat.

Ne propustite priliku da sebi obezbedite ovo izvanredno rešenje za bilo koji balon ili flašu po posebnoj AKCIJSKOJ ceni – dostupno OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track