UŠLA U CRKVU U OVOM IZDANJU, NEKI JE PROKLINJALI, DRUGIMA VILICA PALA NA POD! Bila na krštenju, a neki kažu da je preterala! VIDEO
Foto: Instagram/yeinnysaenz

u centru skandala

UŠLA U CRKVU U OVOM IZDANJU, NEKI JE PROKLINJALI, DRUGIMA VILICA PALA NA POD! Bila na krštenju, a neki kažu da je preterala! VIDEO

Žena -

Jeni Saenz (Yeinny Saenz), atraktivna Venecuelanka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao muzičkarka i di džej, našla se ovih dana u središtu kontroverze jer je u neku crkvu ušetala u beloj haljini koja je istakla njenu pozadinu i donekle otkrila grudi, prenose brojni portali iz zemalja Latinske Amerike.

Jeni Saenz, TikTok, Crkva
foto: Printscreen YTreen/TikTok

Saenz je krajem juna prisustvovala krštenju svoga sina Arata, a njen snimak ispred oltara skupio je do danas gotovo pet miliona pregleda na TikToku.

Tamnokosoj devojci su, kako to piše novinar portala Infobae, pojedini zamerili na modnom izboru jer je haljina bila, prema njihovom mišljenju, preslobodna za sakralni objekt.

Ipak, nisu svi u haljini videli problem, pa su tako pojedini u komentarima Jeni poručili da je izgledala predivno, a neki su je čak u šali upitali i mogu li je unajmiti kao kumu kada u njihovim porodicama na red dođu krštenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track