PROŠLA I TRUDNOĆU I DOJENJE TOKOM SNIMANJA SERIJE KOJA JU JE PROSLAVILA! Danas je sin ove glumice stariji nego njena čuvena uloga
Foto: Printscreen/TV Pink

ćetvrt veka od serije "Porodično blago"

PROŠLA I TRUDNOĆU I DOJENJE TOKOM SNIMANJA SERIJE KOJA JU JE PROSLAVILA! Danas je sin ove glumice stariji nego njena čuvena uloga

Kultura -

Još jedna repriza čuvene serije Siniše Pavića "Porodično blago", koja se radnim danima prikazuje na RTS, prilika je da se podsetimo kako je sa njom počela i televizijska karijera glumice Mine Lazarević.

Milan Kalinić, Porodično Blago
foto: Printscreen/Youtube

Naime, Pavić je Minu, kao tvorac i scenarista "Porodičnog blaga" birao za jednu od glavnih uloga koja je 1998. godine, kada je počelo emitovanje ove serije, preko noći učinila poznatom. Reč je o Biljani zvanoj Čupka, ćerki Valerije i Gavrila Gavrilovića koje su tumačili Svetlana Ceca Bojković i Mihailo Janketić. Braću Zlatka i Bebana igrali su joj Nebojša Glogovac i Vukašin Marković.

- Kada sam snimala "Porodično blago" starije kolege su mi rekle da će mi se desiti popularnost preko noći. I desila se, a da uopšte nisam bila svesna. Tada nije bila tolika preplavljenost kanalima i kablovskim televizijama, pa je "Porodično blago" buknulo i u mom životu nastao haos. Kao veoma mlada glumica osetila sam moć televizije - rekla je Mina u razgovoru za "TV Ekran" i otkrila da i u reprizama voli da pogleda Čupku.

Mina Lazarević
foto: Zorana Jevtić

- Da, jednako kao i "Belu lađu". Rodila sam dvoje dece dok smo snimali tu seriju i to mi je bio veoma uzbudljiv period. Prošla sam i trudnoću i dojenje tokom snimanja, bilo je slatko. S druge strane, Čupka mi je prva uloga koja mi je donela veliko uzbuđenje i sreću da radim sa vrhunskim glumcima. Mnogi više nisu sa nama nažalost, a uz njih sam krala zanat, učila, družila se i uživala. Nisam nikada bila tremaroš pa mi je sve bilo veliko zadovoljstvo.

Zanimljivo je da je Mina i "Porodično blago" snimala odmah nakon prvog porođaja.

- Najstarijeg sina rodila sam u februaru 1998, u aprilu je bio kasting, a u julu smo počeli da snimamo seriju, rekla je Mina čiji stariji sin danas ima 25 godina, više nego što je imala ona dok je igrala Čupku.

(Kurir.rs / TV Ekran)

Bonus video:

03:03

MNOGO JE KRVI, VULGARNOSTI I GRUBOSTI: Čuveni Tika Špic iz Porodičnog blaga NIKAD OŠTRIJE o kolegama: To je NEGLEDLJIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track