MLADA SAZNALA ZASTRAŠUJUĆU ISTINU VEČE PRED VENČANJE! Otišla do OLTARA i ispričala je svima: Mladoženja POBEGAO, a gosti u ŠOKU!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

MLADA SAZNALA ZASTRAŠUJUĆU ISTINU VEČE PRED VENČANJE! Otišla do OLTARA i ispričala je svima: Mladoženja POBEGAO, a gosti u ŠOKU!

Žena -

Buduća mlada je dobila šokantnu vest baš kada je krenula niz prolaz da se uda za čoveka za koga je verovala da je ljubav njenog života. Verenik ju je varao, a ona je to saznala putem anonimne poruke noć pre nego što je trebalo da kaže sudbonosno 'da', piše Miror.

Par je bio zajedno šest godina, a ona nije imala pojma da muškarac koga voli viđa nekog drugog iza njenih leđa.

mlada
foto: Profimedia

Prepričavajući priču, žena, koja je ostala anonimna, objasnila je da je bila u hotelu sa prijateljima kada je dobila šokantnu vest. Kada je dobila poruku na mobilni, mislila je da je to još jedna poruka čestitke za njeno buduće venčanje, ali je umesto toga dobila snimke svog verenika i njegove ljubavnice i poruku

- Ne bih se udala za njega. Da li bi ti?

Varao ju je mesecima

Buduća mlada je pročitala sve poruke sa skrinšotova koje je njen verenik razmenio sa nepoznatom ženom, a videla je i par zajedničkih selfija. Kada je proverila datume, shvatila je da to traje mesecima, a neke od poruka stare su samo nekoliko dana.

Jedna poruka je glasila: "Ovog vikenda. Ti i ja. Biće vruće! Spremite se!". Druga poruka je glasila: „Tvoje telo je jebeno neverovatno i znaš kako da ga koristiš“, dok je treća glasila: „Voleo bih da moja verenica ima upola veština koje imaš“.

Poruke su pokazale da njen verenik i njegova ljubavnica planiraju da pobegnu zajedno. Nesrećna buduća mlada je objasnila da tajanstvena žena izgleda kao njena sušta suprotnost, a da joj je verenik priznao da "nikada ranije nije imao ovakvu vezu".

mlada, venčanje, svadba
foto: Profimedia

Briznula je u plač i sve to pokazala prijateljima koji su joj rekli da odmah pozove verenika i otkaže venčanje, ali je umesto toga odlučila da isplanira epsku osvetu.

Gosti su bili šokirani, a mladoženja je pobegao

Nameravala je da nastavi sa venčanjem, a zatim da ga razotkrije pred svim njegovim prijateljima i porodicom.

- Izašla sam do oltara, a noge su mi bile teške kao olovo, moja haljina iz snova je bila samo maska. Kada je video moje lice, znao je da nije u pitanju žena u ekstazi, ali nije imao pojma šta sledi. Stigla sam do oltara, duboko udahnula i suočila se sa našim prijateljima, roditeljima, porodicom i rekla im istinu - rekla je nesrećna žena.

(Kurir.rs/net.hr)

Bonus video:

00:10

Svadba Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track