FATALNA MANEKENKA PLENI IZGLEDOM: Savršenim telom zavela i bivšeg Monike Beluči, a u ovu DIJETU KOJA TOPI KILOGRAME SE KUNE
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

kilogrami se tope

FATALNA MANEKENKA PLENI IZGLEDOM: Savršenim telom zavela i bivšeg Monike Beluči, a u ovu DIJETU KOJA TOPI KILOGRAME SE KUNE

Žena -

Manekenka Tina Kunaki pleni svojom pojavom gde god da se pojavi, pa je tako svojim savršenim izgledom uspela da zavede i bivšeg muža Monike Beluči. Par je uživao u ljubavi skoro pet godina, a nedavno je prekinuo, a to je potvrdila i činjenica da je Vensana Kasel naglo izbrisao sve slike svoje žene sa svog Instagrama.

Od samog početka njihove romanse spekulisalo se o tome da li je Tina zgodnija od Monike Beluči, a u korist tome svedoči i činjenica da manenka ima savršeno izvajano telo.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Poznato je da manekenka vredno trenira, te da izuzetno vodi računa o svom izgledu, sa druge strane, osnova joj je, kako je i sama otkrila upravo ishrana.

Ona se, prema rečima nutricioniste slavnog doktora Oza, pridržava takozvane "dijete bez dijete", odnosno jednog oblika fastinga, odnsono autofagije.

O čemu je reč?

Kod ove posebne dijete hrana može da se konzumira od momenta kada sunce izađe, pa sve dok ne zađe. Međutim, iako je satnica duža, postoji mala začkoljica. Ugljeni hidrati su potpuno zabranjeni tokom dve nedelje, a potom je njihov unos smanjen na minimum i to je zapravo jedino, uslovno rečeno pravilo.

Tina Kunaki, Vensan Kasel, modna revija, Viktorija Bekam, Simona Port Žakemus
foto: Profimedia

Dozvoljeno je da se počastite jednom nedeljno omiljenom hranom, odnosno da imate "dan za varanje". Na ovaj način veoma brzo ćete videti rezultate, a doktor Oz kaže da je glavna prednost ovakve ishrane to što masne naslage nestaju, ali obline ostaju, što se da primetiti po Tininom primeru.

Šta jede Tina?

Manekenka započinje dan limunadom i ceđenom limetom. U vodu često doda i listove sveže nane, a umesto kafe ujutru pije čaj.

Tina često ističe da je hidratacija ključni faktor za dobar izgled, a s vremena na vreme pije i vodu sa čija semenkama koje poboljšavaju probavu.

Što se tiče doručka, ona skoro svaki dan započinje ovsenom kašom, sa dodacima voća, koje može da menja. Najčešće su to borovnice i maline, a koristi isključivo biljna mleka.

Za ručak jede ili suši, ili salate sa piletinom ili ribom, a kada joj se jede pica, bira isključivo one sa tankom koricom i sa mnoštvom zeleniša. Inače, s obzirom da je Tini omiljena meksička hrana, ne beži od ljutih jela, što se u brojnim studijama pokazalo kao dobar način da sagorite eventualni višak kilograma i masnih naslaga.

Večeru ne preskače, a bira neke laganije varijante, te su salate ponovo jedna od opcija, a ukoliko konzumira težu i jaču hranu, narednog dana obavezno više trenira ili šeta.

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: Profimedia

Tu su i užine, a uglavnom jede veće, sa akcentom na borovnicama i drugom bobičastom voću, a ukoliko je na napornim snimanjima, obavezno sa sobom nosi banane koje je duže vreme drže sitom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track