NEOBIČNE NAVIKE JELENE ĐOKOVIĆ ŠOKIRALE REGION: Rituali Noletove supruge su toliko STROGI da čim nešto preskoči, odmah se vidi
Foto: Profimedia

predivno

NEOBIČNE NAVIKE JELENE ĐOKOVIĆ ŠOKIRALE REGION: Rituali Noletove supruge su toliko STROGI da čim nešto preskoči, odmah se vidi

Žena -

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković poznata je kao neko ko jako vodi računa o svom telu, ali ona to radi drugačije od ostalih žena.

Jelena Đoković, NovakĐoković, Stefan Đoković, Tara Đoković, deca, soba
foto: Printscreen/Instagram

Jelena Đoković već je pre otkrila da veoma vodi brigu o svome telu, a sada su u javnost izašle i njene navike kojima je pomalo šokirala javnost.

Naime, supruga poznatog tenisera ne koristi parfeme, već eterična ulja, a vrlo slične navike ima i po pitanju nege kože.

Naime, Jelena ne koristi hemikalije, već neguje kožu na prirodan način, a većina njene kozmetike su ulja poput kokosa, jojobe, semenki masline ili maline te ulja kantariona. S vremena na vreme i napari lice te ga zatim očisti maskom od zobenih pahuljica i meda ili sode bikarbone, piše Net.hr.

Jelena posvećuje mnogo vremena vežbanju, ali nije uvek bilo tako.

"U određenim fazama u životu bilo mi je važnije da hranim svoj mozak znanjem, pre nego telo energijom. Jela sam pice, testenine, hamburgere i sendviče, kao i slatkiše. Bez salate, ali s puno voća. Sećam se da sam mislila da su salate za ljude koji žele da smršaju, a s obzirom na to da sam bila mršava, uvek sam smatrala da mi je potrebna ''teža'' hrana da bih se napunila energijom. Smešno je to što sam hranu delila u dve grupe: onu koja stvara celulit i onu koja ne stvara celulit", rekla je Jelena.

Jelena Đoković, salata
foto: Printscreen Instagram

Dodala je da je dobra stvar to što nikada nije imala mnoga poroka pa, za razliku od puno ljudi na svetu, kafu uopšte ne konzumira.

"Kafu sam probala kad sam bila mlađa, ali mi se nije dopala. U stvari, povraćala sam celu noć nakon što sam je probala. Isto je bilo i sa cigaretom. Kad sam probala alkohol, povraćala sam tri dana i izgubila četiri kilograma zbog toga", navela je.

Otkrila je da su dobra ishrana, redovna vežba i kvalitetan san osnova njenog zdravlja.

"Kada preskočim svoju rutinu, na telu se to odmah oseti. Tad počinjem da se osećam umorno, sporo, naduto i uznemireno. Međutim, sada znam što mi je, jer napokon moje telo i ja govorimo istim jezikom", dodala je.

"Volim da vežbam na otvorenom. Radim jogu, čučnjeve, plank i vežbe poznate kao 'legionar'. Volim plivanje, biciklizam, trčanje, a igram i tenis. Moja slabost je što preskačem treninge kada nemam vremena. Pazim da hrana i san uvek budu u ravnoteži, ali vežbanje jedina stvar koja trpi", priznala je.

Jelena Đoković, Novak Đoković, deca
foto: Printscreen/Instagram

Progovorila je Jelena i o vaspitanju dece koju ima s Novakom pa otkrila da ona i Nole svoju decu Stefana i Taru nikad nisu tukli.

"Moja deca su prva generacija dece koja nikada nisu bila tučena. Ja sam dobijala batine od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baka i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije budućnosti", ispričala je tokom učesvovanja na jednom panelu.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

Inače, Jelena je Novaku najveća podrška u njegovoj karijeri, a u braku su od 2014. godine. Jelena je od Novaka starija 11 meseci, a upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

04:04

PONAŠANJE SUDIJA JE ZA OSUDU! Teniski analitičar: JEDNA STVAR se NIKAD u istoriji nije čula iz publike i to BAŠ KAD NOVAK SERVIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track