PORODILA SE PRE 2 GODINE, A JOŠ SEDI KUĆI I NE RADI NIŠTA: Očajan muž na ivici živaca kuka na sva usta, žena ga mnogo muči
Foto: Profimedia

jadan on

PORODILA SE PRE 2 GODINE, A JOŠ SEDI KUĆI I NE RADI NIŠTA: Očajan muž na ivici živaca kuka na sva usta, žena ga mnogo muči

Žena -

Jedan muškarac se požalio na svoju suprugu, te je u otvorenom pismu kolumnistkinju "Dejli mejla" Džejn Grin pitao za savet.

Kako kaže, njegova supruga nema nameru da se vrati na posao, već sedi kod kuće dve godine nakon porođaja.

"Uvek je govorila da će da se vrati na posao nako što istekne šest meseci porodiljskog odsustva. Dve godine kasnije, evo nas", napisao je očajan muškarac kolumnistkinji.

majka, brak, dete, beba, tužna, nervni slom, domaćica
foto: Profimedia

Dodao je da razume čunjenicu da su "prvi meseci ključni za uspostavljanje veze između majke i sina, ali da njegova supruga sada ne želi da ustane sa kauča".

"Celi dan sedi i gleda serije, zanemaruje kućne poslove i ponaša se lenjo. Imam utisak da ne želi da se odrekne takvog načina života. Tvrdi da je briga o deci skupa i da bi nas više koštalo da se vrati na posao. Međutim, bih bio srećniji i s dodatnim troškom, samo da je vidim da radi nešto", pojasnio je i rekoa da ga mnogo muči.

Kolumnistkinja "Dejli mejla" savetovala je muškarcu da proveri njeno mentalno zdravlje, jer postoji velika mogućnost da njegova supruga pati od postporođajne depresije.

"Bilo bi dobro da prvo uradite analize krvi, pa, ukoliko je žena zdrava, posavetujte se sa psihologom", rekla je ona.

(Kurir.rs/SuperŽena)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track