MORBIDAN TREND KRUŽI MREŽAMA: Devojke međusobno buše "stomake", a kad vidite šta stoji iza svega, ZGRANUĆETE SE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

BIZARNO

MORBIDAN TREND KRUŽI MREŽAMA: Devojke međusobno buše "stomake", a kad vidite šta stoji iza svega, ZGRANUĆETE SE! (VIDEO)

Žena -

Na Tviteru je objavljen snimak krajnje morbidnog načina da se saopšti lepa vest. Na snimku ćete videti devojke koje su se dosetile bizarne ideje - neka među njima je možda i prednjačila u tome. Ima toliko opcija da se otkrije ono što su one želele da poruče svima, a onu koju su one odabrale je sasvim pogrešna.

Devojke idu jedna za drugom i buše balone koji su tu kao imitacija trudničkih stomaka. A sve kako bi se na kraju otkrilo da je njihova prijateljica u drugom stanju.

Možda njihova namera nije bila loša, ali način zasigurno jeste. Ljudi na Tviteru kažu da su neki spremni na sve samo da privuku pažnju kao i da je ovo ogroman krindž: "Ne sviđa mi se fora. Mogle su nešto pametnije da smisle da bi se pokazalo koja je trudnica od njih. Mašta može svašta, ali je ovde nema", "Kakav je ovo performans", "Ju, kakav blam", "Nprijatno", komentarišu na Tviteru.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:09

SUZE SU SAME KRENULE, NISAM MOGAO DA IH ZADRŽIM! Gudelj nije mogao da sakrije emocije: Cele godine... Prvo Dragiša, SADA BEBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track