DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SVOJ SMUTI: Uz uravnoteženu ishranu i redovnu vežbu podstaknite sagorevanje masti!
Foto: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SVOJ SMUTI: Uz uravnoteženu ishranu i redovnu vežbu podstaknite sagorevanje masti!

Žena -

Dodavanje ovog sastojka vašem smutiju može vam pomoći da skinete salo sa stomaka ovog leta!

Smuti je čest izbor svakoga ko želi da se hrani zdravo jer je vrlo praktičan, brzo i lako se sprema i zavisno od sastava može sadržati mnoštvo hraniljivih nutrijenata koji su nam neophodni.

Ukoliko i vi rado spremate i pijete smutije, probajte ovog leta da dodate đumbir kako biste izvukli najviše benefita iz ovog napitka.

Đumbir ima termogene kvalitete koji ubrzavaju metabolizam i podstiču sagorevanje kalorija. On kontroliše apetit i smanjuje želju za grickanjem između obroka. Đumbir u smutijima može pomoći da se rešite masnih naslaga sa stomaka pospešujući metabolizam i varenje.

Đumbir se već neko vreme s razlogom smatra superhranom zbog mnoštva benefita koje ima pa naš organizam. Može se koristiti oljušten ili neoljušten ukoliko je organskog porekla. Utvrđeno je da se najveća količina polifenola nalazi upravo u korici đumbira pa je zato ne treba skidati kada ste u mogućnosti.

Za najbolji letnji smuti s đumbirom preporučujemo vam da ga sastružete kašikom i ubacite u blender sa mešavinom voća kao što su banane, ananas i jagode, zatim tečnosti, kao što je jogurt ili sok od pomorandže, i blendirate dok ne dobijete potpuno gladak napitak.

Takođe, možete uključiti u upotrebu i dodatak ishrani Green Fit biljne kapi koje u svom sastavu sadrže ekstrakt korena đumbira, kao i drugog lekovitog bilja koje zahvaljujući svom sinergističkom efektu pospešuju metabolizam holesterola, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Hangar
foto: Promo

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

NE PROPUSTITE SNIŽENJE!

Akcijska cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.275 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena na AKCIJI paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 2.550 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track