ŽIVI U ZAMKU, ALI ŽIVOT JOJ JE DALEKO OD BAJKE: Ima 21 godinu i preslatka je, ali muškarci BEŽE OD NJE! Evo šta je njen problem
Foto: Printscreen/Tik Tok

NEMA SREĆE

ŽIVI U ZAMKU, ALI ŽIVOT JOJ JE DALEKO OD BAJKE: Ima 21 godinu i preslatka je, ali muškarci BEŽE OD NJE! Evo šta je njen problem

Žena -

Živi u autentičnom srednjovekovnom zamku, a šetnja ogromnim hodnicima njena je svakodnevica. Ludovika Sanazaro (21) spremna je za princa, ali nikako ne može da ga nađe.

Muškarci generalno nisu zainteresovani za ideju o braku sa princezom koja živi u impresivnoj zgradi izgrađenoj davne 1163. godine. Tim pre što ona istinski poštuje tu vintidž estetiku, često noseći dugačke, lepršave haljine koje izgledaju kao da su došle sa stranica istorijskog romana ili retro filma.

Često se oblači, nosi balske haljine, a već ima kulise - zamak iz srednjeg veka je originalna građevina koju je nasledila od svoje porodice. Ponekad rekreira scene iz Diznijevih filmova i objavljuje ih na mrežama, pokazujući svoj specifičan dom.

Navela je da su joj muškarci govorili – oženiću te i naslediti dvorac. Ali ona im kaže da to zaista ništa ne znači.

- Ako vidim da je neko više zainteresovan za moj zamak i život za koji misli da će imati ako bude sa mnom, ignorišem ga - iskrena je ona.

Iako zamak izgleda kao kul mesto, muškarci joj prilaze sa skrivenim motivima - ona ​​misli da zapravo privlači pogrešne momke.

- Većina ljudi vidi samo bajkoviti deo mene i mog života, ali to naravno nije moj pravi život - izjavila je ona.

@thecastlediary Quando vivi in ​​un posto come questo devi fingere di essere nel tuo libro preferito?// Di quale libro o film fingeresti di far parte? ??‍♀️ • When you live in a place like this you gitta pretend you are in your favorite book?// Which book or movie would you pretend you are part of? ??‍♀️ 1g: THECASTLEDIARY? #castle #disney #booktok ♬ original sound - Kate Grove

Kastelo Sanazaro, tvrđavu u Montferatu u Italiji, Ludovika je nasledila od svog oca. U zamak su se uselili kada je ona imala samo četiri godine. Znajući da će jednog dana naslediti neverovatan dom, Ludovika pokušava da nauči što više o impresivnoj zgradi kako bi je održavala - i nada se da će jednog dana pronaći šarmantnog princa koji deli njenu strast prema njenoj istoriji. Ali ona kaže da su neki muškarci zastrašeni zamkom.

- Čim se sretnemo, kažem da živim u zamku, pa odmah vidim reakciju, ne želim da se osećaju manje važnim - rekla je ona, piše Metro.

- Većina njih sa kojima sam izlazila bili su prvo moji prijatelji, pa su sve to znali - prokomentarisala je 'princeza'.

Ali iako tako izgleda, život u zamku nije bajka. Na video snimcima koje postavlja možete videti da često čisti, to je zadatak koji nema kraja jer je zamak jednostavno prevelik. Otkriva da ima WiFi i da je uvek hladno. Onda, kada nešto zaboravi u nekoj sobi, mora da ide dug put da to vrati, stalno negde hoda.

@thecastlediary Non so se è chiaro quanto sia ossessionata dal nuovo live action della sirenetta #castle #italia #disney ♬ Vanessa's Trick - Alan Menken

- Iako može da bude teško, srećan sam što živim ovde. Puno je posla, mnogo brige oko svega. Nekoliko puta sam razmišljao da jednostavno prodam dvorac, ali još ne mogu – u mojoj porodici je 900 godina - zaključuje Ludovica, koji ceni porodično nasleđe.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track