POSADIO JE 1,2 MILIONA SUNCOKRETA KAO IZNENAĐENJE SUPRUZI: Zaljubila se u njega sa 16 godina, a sad proslavljaju 50 GODINA BRAKA!
Foto: Printscreen

VIDEO

POSADIO JE 1,2 MILIONA SUNCOKRETA KAO IZNENAĐENJE SUPRUZI: Zaljubila se u njega sa 16 godina, a sad proslavljaju 50 GODINA BRAKA!

Žena -

Li Vilson odlučio je da gaji potpuno drugu kulturu od one koju obično uzgaja i to iz veoma posebnog razloga. Desetog avgusta biće njegova 50. godišnjica braka sa Rene Vilson, a kao poklon i iznenađenje i posadio joj je 1,2 miliona suncokreta.

- Slavimo 50 godina braka 10. avgusta. Šta uzeti svojoj ženi za 50 godina? Mnogo sam razmišljao, a znam oduvek da obožava suncokrete. Pa sam pomislio da ih ove godine posadim, i to 32 hektara - kaže Li.

Li ih je uz pomoć sina posadio u maju, i to u tajnosti kako Rene ne bi saznala sve dok ne počnu da cvetaju.

- Oduševila sam se. Osećam se baš posebno. Nije mogao da bude savršeniji poklon od polja suncokreta, istakla je Rene.

Počeli su da se zabavljaju kada je ona imala 16 godina

Njih dvoje su zajedno skoro čitav život, a bila je to ljubav na prvi pogled.

- Sreli smo se u srednjoj školi. Nije mogla da izlazi dok ne napuni 16, pa sam je zvao na njen 16. rođendan i tada smo počeli da se zabavljamo. Prvi sastanak nam je bio na žurci sa rolšulama - priseća se Li.

suncokreti
foto: Printscreen

Njegov romantični gest privukao je dosta pažnje u čitavom Kanzasu, pa ljudi dolaze iz svih krajeva države kako bi se fotografisali u polju suncokreta.

(Kurir.rs/RTS/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:51

PEVAČ OTKRIO KAKO IZGLEDA POLJUBAC MILICE TODOROVIĆ! Vodim se intuicijom i srcem, bilo da je u pitanju ljubav ili prijateljstvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track