KRISTINA JE SNIMALA ODNOSE S LJUBAVNIKOM, PA SVE SLALA NJEGOVOJ ŽENI: Region bruji o brutalnoj osveti, u sve umešan i njegov OTAC
Foto: Profimedia

OSUĐENA

KRISTINA JE SNIMALA ODNOSE S LJUBAVNIKOM, PA SVE SLALA NJEGOVOJ ŽENI: Region bruji o brutalnoj osveti, u sve umešan i njegov OTAC

Žena -

Kristina (30) proglašena je krivom i osuđena zbog nametljivog ponašanja prema supruzi i ocu svog ljubavnika.

Prema presudi, ona je prošle godine od februara do septembra u Zagrebu učestalo slala poruke ženi svog ljubavnika i “pritom je vređala da je ružna, debela, da je njena majka kriva zbog njenog izgleda, da je jadna, te joj slala SMS poruke pretećeg sadržaja da će videti šta sledi, da će biti III svetski rat“, javlja Danica.hr.

Osim toga, supruzi i njenoj majci poslala je fotografije pornografskog sadržaja s ljubavnikom, dolazila do zgrade na adresu prebivališta roditelja supruge i jednom došla do ulaznih vrata njihovog stana, gde je pokušala da razgovara s njenim ocem, koji ju je isterao”.

seks
foto: Shutterstock

Njenoj majci predstavila se da je supruga muža njene ćerke, zvala i ostale članove njene porodice, a njenoj sestri poslala više SMS poruka. To je kod supruge njenog ljubavnika “izazvalo osećaj straha za sopstvenu bezbednost, kao i za sigurnost članova njene porodice i osećaj uznemirenosti.”

Kristina je od februara do maja u Zagrebu učestalo slala SMS poruke uvredljivog sadržaja i ocu svog ljubavnika kojima je “vređala njega, njegovu suprugu i njihovog sina, a u ulici njegovog prebivališta i okolnim ulicama ostavljala papiriće na kojima je ispisala za njegovog sina da ima vanbračnu decu”.

Kristina je tokom istrage sve priznala. Pravdala se time da je ljubavnik “otac dvoje njene dece koje nikada nije priznao pa su išli na DNK analizu, niti on za njih plaća alimentaciju”.

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uslovnog zaztvora. Presuda je nepravosnažna i Kristina, te samohrana i nezaposlena majka na nju može da se žali.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:22

LJUBAVNIK SAMO U GAĆAMA BEŽAO PREKO TERASE! Razjareni muž prvo je OBORIO suprugu na pod, a onda je sve ostavio u ŠOKU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track