"KAKO STARIM, TAKO ĆU SE SVE VIŠE PLASTIFICIRATI" Ima više plastike u sebi nego BARBIKA i neće stati, a tek GRUDI kolike su joj...
Foto: Instagram/aliciaxamira

TVRDI DA NEMA MENTALNI POREMEĆAJ

"KAKO STARIM, TAKO ĆU SE SVE VIŠE PLASTIFICIRATI" Ima više plastike u sebi nego BARBIKA i neće stati, a tek GRUDI kolike su joj...

Ludi svet -

Ališa Amira stekla je brojne fanove zahvaljujući ekstremnoj plastičnoj hirurgiji i ne pokazuje znakove da želi da stane. Plavokosa lepotica je poreklom iz Švedske, ali se preselila u Veliku Britaniju kako bi ostvarila svoje snove o oblikovanju tela. Sada sebe naziva "bimbo", a njena seksualnost ima veze sa tim.

"Biti hiperseksualan je jednako važan deo bimba, kao i plastična hirurgija. Bez toga, bili biste samo obična žena koja voli da nosi ružičasto. To je ono što razlikuje bimba i obične žene. Bimbe su hiperseksualne plastične lutke. Ženska seksualnost je izuzetno moćna".

Samo prošle godine imala je dve operacije grudi koje su se povećale na 1.700 kubika i jednu operaciju nosa u Barbi stilu. Od tada je imala niz zahvata poput podizanja lica, PDO, botoksa, podizanja obrva, punjenja usana, laserske liposukcije, uklanjanje tetovaža laserom... Sledeći mesec se nada da će povećati grudi na 2.000 kubika.

"Plastika je zaista fantastična. Nakon toga u planu imam da uradim još mnogo operacija. Kako starim, samo ću se sve više plastificirati."

Iako su neki izrazili zabrinutost, Ališa odbacuje tvrdnje da je zavisna ili da ima mentalni poremećaj.

"Ako ljudi misle da je ovo što radim opasno, to znači da su neobrazovani i neinformisani."

Ališa se takođe brine o zdravoj ishrani i redovno vežba.

Influenserka se takođe hvali time kako ima više plastike nego i sama Barbi.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track