PRINC VILIJAM ZASKUKAO RUKAVE, PA UHVAĆEN KAKO PRAVI I PRODAJE HAMBURGERE: Svi ga u neverici posmatrali, jedan potez je RASPAMETIO
Foto: Profimedia

oduševio sve

PRINC VILIJAM ZASKUKAO RUKAVE, PA UHVAĆEN KAKO PRAVI I PRODAJE HAMBURGERE: Svi ga u neverici posmatrali, jedan potez je RASPAMETIO

Pop kultura -

Princ Vilijam iznenadio je obožavatelje kraljevske porodice dok je delio vegetarijanske hamburgere u novom videu koji je u nedelju objavila onlajn kuvarska zajednica Sorted Food.

Burgeri su napravljeni od sastojaka nagrađenih nagradom The Earthshot Prize, inicijativom koju je pokrenuo princ Vilijam 2020., a koja "traga za izvanrednim rešenjima za najveće svetske ekološke izazove". U videu budući monarh pravi i deli hamburgere sa začinjenim "mesom" na bazi krompira s ukusom luka, đumbira i čilija zajedno s ukiseljenim povrćem posluženim u lepinji i to iz kamiona s hranom parkiranog u Londonu.

U jednoj sceni princ Vilijam, u svetloplavoj košulji, okreće se od roštilja kamiona kako bi nekim iznenađenim obožavateljima poslužio hamburger, govoreći im: "Stiže odmah!" Četiri kupca su se pogledala razjapljenih usta kad su ugledala budućeg kralja Engleske.

"Ostao sam šokiran", priznao je jedan od kupaca u kameru i dodao da se "smrznuo", dok se drugi upitao "sanja li". Nastavio je pričati svakom od kupaca o nagradi Earthshot i detaljno opisao kako su tačno hamburgeri napravljeni tog dana.

"Dođite i zgrabite svoje hamburgere", rekao je princ dok je delio pljeskavice koje su bile poslužene u beloj kutiji koju je napravila firma Notpla, koja pakuje svoje proizvode s premazom od morskih algi umesto plastičnog.

Kako bi napravili biljnu kuhinju, kuvari Sorted Fooda takođe su koristili Mukuru Clean Stoves, koji su dizajnirani u Keniji kako bi pomogli u smanjenju zagađivanja vazduha, a sastojke za hamburger uzgajala je firma Kheyti.

Naime, Vilijam nije prva poznata osoba koja je u poslednjih nekoliko nedelja uočena kako deli hranu i radi posao neuobičajen za njih. Pevačica Lana Del Rej radila je u lancu restorana Waffle House te primala narudžbine i točila kafu posetiocima, dok je slavni voditelj Dejvid Laterman viđen kako radi u prodavnici mešovite robe Hy-Vee.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:26

Susret ukusa – hrana Centralne i Istočne Evrope i specijaliteti provincije Džeđijanga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track