DECA PIŠU ZA DEČJI OSMEH
Foto: Promo

DECA PIŠU ZA DEČJI OSMEH

Zabava -

Pozivamo vas na promociju knjige pesama koju su napisali učenici osnovne škole iz Novog Sada, u četvrtak 3. avgusta u prostorijama Zenit Booksa, Njegoševa 24 u Novom Sadu sa početkom u 18h. Sav prihod od prodaje knjige biće usmeren udruženju “Čepom do osmeha” iz Novog Sada kako bi obezbedili sredstva za kupovinu jednog od pomagala deci sa smetnjama u razvoju.

Zenit Books, Čepom do osmeha
foto: Promo

Dođite da se družimo sa mladim umetnicima u inspirativnom okruženju. Na dan promocije mladi pesnici će čitati svoje pesme, vodićemo kreativne razgovore i imaćemo gošću iznenadjenja. Desetogodišnjici su inspiraciju za svoja dela pronašli u pravim životnim vrednostima.

Zenit Books, Čepom do osmeha
foto: Promo

U ovo vreme kada smo okruženi zaglušujućom bukom, obiljem sadržaja, informacija i dezinformacija, nameće se pitanje koliko smo zaboravili na jednu od najvažnijih uloga, uloge obrazovanja odnosno školstva u jednom društvu. Dodjite da podržimo jednu učiteljicu Milicu Mitrović Marić, koja je kod svojih djaka uspela da probudi najnežnije emocije, podstakne kreativnost i stvori generaciju za bolje sutra.

Zenit Books, Čepom do osmeha
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track