EMA NAPUSTILA POSAO NA FARMI PA OTVORILA ONLI FANS: Ostala zapanjena jednim perverznim zahtevom (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA

EMA NAPUSTILA POSAO NA FARMI PA OTVORILA ONLI FANS: Ostala zapanjena jednim perverznim zahtevom (FOTO)

Žena -

Nakon što je pandemija koronavirusa zatvorila striptiz klub u kom je radila, Ema Magnolija se okrenula sajtu za odrasle.

Bivša farmerka ispričala je kako je život koji je volela, kada je sejala povrće, zamenila straponima i lezbijskim snimcima.

Ema Magnolija je imala malu farmu u Arkanzasu (SAD), koja je proizvodila useve i snabdevala proizvode za lokalna tržišta.

Ali prelepa crvenokosa je tada napravila dramatične prve korake u stvaranju sadržaja OnlyFans - i uključila je i svoju devojku. Ostala je zapanjena na jedan od prvih perverznih zahteva – "nositi strap-on i pretvarati se da je muškarac“.

Pored poljoprivrede i rada na Onlyfans-u distribuirala je lekove protiv predoziranja Narcan u Arkanzasu, gde je u to vreme živela, i bio joj je potreban posao kojim bi mogla da se finansijski izdržava, a da joj ne oduzima previše vremena.

Ona kaže da je skidanje bilo mnogo manje "ponižavajuće“ od nekih drugih poslova koje je pokušala.

"Počela sam da se bavim plesom jer sam znala da će to imati zaista fleksibilan raspored za mene“, rekla je ona podkasteru Holi Rendal.

(Kurir.rs/ B92)

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track