ONA OKOM, ON SKOKOM: Uživao u čarima TRBUŠNE PLESAČICE, a onda ga je devojka ZGROMILA POGLEDOM, njegova reakcija je URNEBESNA
Foto: Printscreen

ODMAH SE POVUKAO

ONA OKOM, ON SKOKOM: Uživao u čarima TRBUŠNE PLESAČICE, a onda ga je devojka ZGROMILA POGLEDOM, njegova reakcija je URNEBESNA

Žena -

Teško je odrediti granicu zdrave ljubomore i bez problema bi mogla da se otvori javna rasprava da li je u redu ako partneru na sekundu ili dve odluta pogled u smeru neke atraktivne osobe.

Muškarac po imenu Ajkan vrlo brzo je shvatio da se nalazi u ozbiljnom problemu nakon što se nasmešio atraktivnoj trbušnoj plesačici koja ga je zabvljala u noćnom izlasku.

Osetio je Ajkan da bi mogao da dobije "po tamburi" od voljene Alesije, pa je vrlo brzo izabrao povlačenje i spustio pogled.

Ajkan i Alesija uz snimak nikad nisu napisali da li je prikazala stvarnu nezgodnu situaciju ili je u pitanju bila samo gluma, ali jedna dama je svejedno ostavila zanimljivu opasku pomoću koje je pokušala da objasni "taj pogled".

"Ne brkajte njenu reakciju s ljubomorom. Prosto nije htela da je druga devojka gleda i pritom misli kako bi mogla da ima njenog muškarca. Ili da je, još gore, sažaljeva. U pitanju su poštovanje, ponos i ego", napisala je, između ostalog, u komentarima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:40

LJUBOMORA JE PRERASLA U PSIHOPATOLOŠKI FENOMEN! Psiholog prokomentarisao JEZIVO NASILJE nad sestrom Uki Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track