RUSKI PSIHOLOG TVRDI DA MUŠKARCI GUBE GLAVU ZA ŽENAMA KOJE IMAJU OVU OSOBINU: Ni lepota, ni pamet, ni stil, evo šta ih kupuje
Foto: Printscreen/Youtube

da li je imate?

RUSKI PSIHOLOG TVRDI DA MUŠKARCI GUBE GLAVU ZA ŽENAMA KOJE IMAJU OVU OSOBINU: Ni lepota, ni pamet, ni stil, evo šta ih kupuje

Žena -

Poznati ruski psiholog Mihail Labkovski tvrdi da će svaki muškarac "poludeti" za ženom koja ima samo jedan kvalitet, a to je samopoštovanje.

- Neke devojke čvrsto veruju da moraju 24 sata, sedam dana u nedelji da budu sređene, našminkane, sa kratkim suknjama kako bi se muškarac zaljubio u njih. Muškarca koji poštuje sebe ne može privući devojka koja ne poštuje sebe. Žene koje cene sebe su najprivlačnije - tvrdi doktor Labkovski.

Mihail Labkovski
foto: Printscreen Youtube

Psiholog smatra da one žene koje prate trendove u društvu i koje žele očajnički da privuku pažnju suprotnog pola, nikad neće privući pažnju pravog muškarca. Devojke koje sebe žrtvuju da bi ugodila drugima nikad neće naći sreću.

- Takva devojka se iscrpljuje dijetama, juri kod kozmetičarke, ubrizgava u sebe sve moguće, nadograđuje kosu, ide pod nož - a sve da bi se dopale muškarcu - kaže on.

Mihail Labkovski
foto: Printscreen/Youtube

Labkovski smatra da takve devojke ne mogu nikada da nađu pravog mušarca jer šalju lošu sliku o sebi. One će na kraju da završe same, jer će ih taj muškarac ostaviti onaj momenat kada naiđe druga, mlađa i lepša, prenosi "Stil".

- Da biste postale žena za kojom se muškarci okreću, morate da naučite da se divite sebi, a onda da čekate divljenje drugih. Ako zaista volite sebe, neće vam biti važno da li vas vole drugi - zaključuje Mihail Labkovski.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/Stil)

Bonus video:

00:33

HAJDE DA NEMAMO ORUŽJE, DA VIDIMO ZBOG ČEGA GA LJUDI IMAJU Psiholog povodom masakra u Ribnikaru: Moramo definisati neke stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track