ŠERON STOUN NIJE BILA PRVI IZBOR ZA ULOGU U "NISKIM STRASTIMA"! Nakon filma postala najveća zvezda: Nije želeo NI PROBNO SNIMANJE
Foto: Printscreen/youtube

da li je bio u pravu

ŠERON STOUN NIJE BILA PRVI IZBOR ZA ULOGU U "NISKIM STRASTIMA"! Nakon filma postala najveća zvezda: Nije želeo NI PROBNO SNIMANJE

Pop kultura -

Glumica Šeron Stoun svetsku slavu stekla je ulogom u filmu "Niske strasti" o kojoj se i danas priča, a mnoge devojke pokušavaju da ponve ikoničnu scenu sa prekrptenim nogama.

Međutim, iako joj je ova uloga utabala put ka zvezdama, ali joj i donela brojne nedaće, Šeron nije bila prvi izbor za ovu rolu, što je ona potvrdila u jednom od intervjua.

Majkl Daglas, Šeron Stoun
foto: Printscreen YouTube

Glavnog junaka - inspektora koji istražuje ubistvo rok zvzede, tumačio je Majkl Daglas, a osumnjičena je bila Ketrin Tramel, koju je igrala Šeron Stoun.

Hoću poznatu glumicu

Kako je potvrdila glumica Majkl je bio skeptičan kada su mu rekli da će ona biti partner, jer je smatrao da mu je potrebna mnogo pooznatija partnerka, te je insistriao da dovedu nekog drugog.

- Majkl nije želeo ni probno snimanje sa mnom. Za njega je to bio veliki rizik u to vreme. Želeo je poznatu glumicu – izjavila je Stoun.

Majkl Daglas, Šeron Stoun, Niske strasti
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Međutim reditelj Pol Verhoven je u to vreme sa njom radio film "Totalni opoziv", i bio je spreman da joj ponudi ulogu u "Niskim strastima".

S obzirom da je Daglas želeo poznatu glumicu, kako bi mu udovoljio reditelj je pozvao poznate glumice na probno snimanje, ali nijedna nije bila uspešna kao Šeron Stoun.

- Verhoven je rekao: “U redu, obavićemo probno snimanje s drugim glumicama, ali nakon svakog ću pustiti snimak snimanja sa Šeron”. Imali su probno snimanje s 12, 13, 14 glumica, ali nijedna me nije uspela nadmašiti. Tako je Majkl napokon odlučio da zajedno obavimo probno snimanje - prisetila se Stoun.

Zadnje pare dala za odelo

Reditelj je verovao u Stoun, te ju je malo pre snimanja savetovao da se fokusira na to da svoj seksipil podigne na najviši mogući nivo. Daglas je bio skeptičan nije verovao da će ona moći da iznese to ali ga je na probnom snimanju oduvala.

Šeron Stoun
foto: Profimeida

- Došla sam na set i na sebi sam imala Armani odelo na koje sam potrošila sav novac. Kupila sam i gotovo prozirnu bluzu u boji kože i ispod nje nisam nosila ništa. Na probi, usred scene sam skinula sako.Videla sam Majkla kako prvo gleda mene, onda gleda Pola i govori mu: "Odaberi nju." Nisam imala ni šminku, verovala sam da sve treba biti golo. I proba je prošla odlično. Dobila sam posao – ispričala je Stoun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Edita Aradinović kao Šeron Stoun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track