SMUVALA MLADOŽENJU, PA KUKA ŠTO MLADA NEĆE DA SE DRUŽI S NJOM: Njemu oprostila, a mene ni da pogleda! Nije me zvala ni na PROSLAVU
Foto: Profimedia

nije joj svejedno

SMUVALA MLADOŽENJU, PA KUKA ŠTO MLADA NEĆE DA SE DRUŽI S NJOM: Njemu oprostila, a mene ni da pogleda! Nije me zvala ni na PROSLAVU

Žena -

Saznanje partnera predstavlja neprijatno iznenađenje za većinu ljudi, ali zamislite da to saznate pre svog venčanja.

Jedna devojka je rekla terapeutkinji i kolumnisti magazina "Metro" Lori Kolins u pismu da je njena greška što je verenik prevario njenu najbolju drugaricu, a to je bilo na njihov 'veliki' dan.

venčanje, mlada, suze, veridba, raskid, prekid, brak
foto: Profimedia

- Pre dva meseca bila sam deveruša na venčanju svog najboljeg druga. Bilo je to raskošno venčanje sa neverovatnim prijemom... Uvek sam potajno gajila jaka osećanja prema mladoženji kog poznajem od detinjstva i koga sam spojila sa drugaricom , sada njegovom suprugom. Da skratim priču, strašno sam se napila na prijemu i završila u strasnom poljupcu sa mladoženjom, koji je takođe bio jako pijan. Nažalost, neko nas je video i mlada je saznala - ona je rekala. Od tada, kaže, odbija da razgovara sa njom iako joj se više puta, pismeno i lično, izvinila.

- Ono što me ubija je to što je on pogrešio koliko i ja, a ipak je i njemu oprostila. Nedavno su se uselili u svoj novi dom i svi naši prijatelji koji su bili tamo kažu da je lepo. Zbog ovoga mi se čini da su svi apsolutno na njenoj strani, a ja se odjednom osećam kao izopštenik u našoj grupi i to me uznemirava. Sada sam saznao da mladenci uskoro prave veliku proslavu za svadbu, na koju, naravno, nisam bila pozvana. Kako da se vratim u društvo i da se ne osećam užasno do kraja života? - upitala je ona.

prevara
foto: Profimedia

- Šta tačno čini da se osećate užasno? Činjenica da ste učinili najgoru stvar koju ste mogli svojoj 'najboljoj' prijateljici na dan njenog venčanja ili činjenica da se osećate kao društveni izopštenik i niste pozvani na njihovu zabavu? - upitala je terapeutkinja i dodala:

- Da li ste iskreno iznenađeni što niste dobrodošli? U jednom ću se složiti s tobom, mladoženja se takođe užasno ponašao i čini se, bar na prvi pogled, da mu je oprošteno, ali ne znaš sa sigurnošću, a ne možeš da znaš šta njegova žena čuva za njega privatno. Tvoja bivša prijateljica se upravo udala, pretpostavljam da ne želi da se odmah razvede što je možda razumljivo, ali iskreno, ja lično mislim da pravi veliku grešku što je ostala sa tim tipom, jer ako može da je prevari na dan venčanja kako da mu veruje, nešto sa čim mora da se nosi - rekla je.

- Može vam se desiti jedna od dve stvari. Prvo, to vreme zaista leči sve i posle dužeg vremenskog perioda možete da nastavite prijateljstvo, kako sa njom, tako i sa ostatkom grupe. Možda ćete morati da smanjite alkohol. Ipak, uradite to i prestanite da gubite kontrolu nad svojim postupcima i da radite stvari zbog kojih kasnije požalite. Alternativno, možda ćete morati da nastavite dalje i steknete nove prijatelje; a ako to učinite, obećajte sebi da ćete ovog puta biti bolji prijatelj ... - napisala je Kolins.

(Kurir.rs/Vecernji.hr)

Bonus video:

01:33

BOLESNA SAM U MOZAK, TREBA MI NEKO DA BUDE TU 24/7! Rada Manojlović otkrila: BOLUJEM OD TOGA DA VEZA BUDE BRAK ZA CEO ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track