DEVOJKA IZGORELA, IAKO JE BILO OBLAČNO! Podelila užasne slike, a nakon sunčanja je zaglavila u bolnici: "Umotale su me u foliju!"
Foto: Printscreen/Facebook

jezivo baš

DEVOJKA IZGORELA, IAKO JE BILO OBLAČNO! Podelila užasne slike, a nakon sunčanja je zaglavila u bolnici: "Umotale su me u foliju!"

Žena -

Devojka koja nije nanela kremu, jer je mislila da je oblačno za to, pokazala opekotine od sunčanja.

Jedna devojka je odlučila da sa svojim drugaricama ode tri dana na odmor, na Majorku. Kako je istakla, nije čak bilo ni sunčano, a imala je i nekoliko fotografija, kojima je to dokazala.

Ona je rekla da je bilo zapravo prohladno, 18 stepeni i da joj krema za sunčanje nije bila uopšte na pameti.

Kada su se devojke vratile u sobu, primetila je da joj noge "gore". Istuširala se, obukla haljinu, ali je ona krenula da joj se lepi za telo. Uprkos tome je izašla na večeru, međutim, bol je bila tolika da je rešila da se sama vrati u sobu i prespava, u nadi da će sutra biti bolje.

Međutim, nije joj bilo bolje, čak naprotiv. Bila je dehidrirana, u bolovima i bilo joj je muka, pa je otišla kod doktorke koja joj je dala neke lekove i injekcije, usput se iščuđavajući kako je uopšte uspela toliko da pocrveni. Naplatila joj je 150 dolara, ali je naglasila da će moći to da refundira od putnog osiguranja.

Na žalost, devojka je u tom momentu shvatila da nema osiguranje, ali se pomirila sa naplatom, misleći da je to to i da se neće vraćati.

Na žalost, stanje joj se nije popravilo, a predlog je bio da je zadrže u bolnici. Kako nije imala osiguranje, odlučila je da se nekako ipak vrati kući, a doktorka joj je besplatno dala još jednu injekciju.

devojka, izgorela
foto: Printscreen/Facebook

Drugarice su je umotale u providnu foliju, pa tek onda obukle, misleći da će joj to pomoći.

Na aerodromu joj je toliko pozlilo da je otišla u wc i sedela na pločicama, ali je ipak uspela da sedne u avion i vrati se kući, gde ju je mama dočekala i odvela u bolnicu.

Na kraju se ipak sve sredilo, a ova devojka sada apeluje da uvek nanosite kremu za sunčanje, koliko god da vam deluje oblačno.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:59

BOLEĆE VAS STOMAK OD SMEHA! Mama ostavila bebu tati na čuvanje, kada se vratila samo je ponavljala: O NE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja