DEVOJČICA (7) SE BESUMUČNO ČEŠE PO GLAVI JER IMA VAŠKE, A MAMA ODBIJA TO DA REŠI: Neće da ih ubije iz ovog BIZARNOG razloga!
Foto: Shutterstock

jadno dete

DEVOJČICA (7) SE BESUMUČNO ČEŠE PO GLAVI JER IMA VAŠKE, A MAMA ODBIJA TO DA REŠI: Neće da ih ubije iz ovog BIZARNOG razloga!

Žena -

Komšinica majke koja odbija da uništi vaške u kosi svog deteta jer „ne želi da ubija živa bića“ napisala je priču na coach.nine.com.au, gde je potražila pomoć.

- U redu je, poštujemo njihov izbor... moj problem je što je nedavno ovo inače divno dete bilo u našoj kući i besno se češalo, a ja sam otkrila da ima vaške - objasnila je ona u svom pismu.

Vaške
foto: Shutterstock

Žena je objasnila da joj je, kada je spomenula uši svoje mame veganke, rekla da ne planira ništa da uradi po tom pitanju jer „vegani ne ubijaju živa bića“.

- Komšinica mi je rekla da je bacila vaške iz kose u baštu gde su imali šansu da prežive. Vilica mi je udarila o pod - napisala je ona. Onda ju je pitala šta da radi, jer ne želi da razdvaja decu, ali ne želi ni da joj se ćerka zarazi. Svojoj zabrinutoj komšinici je odgovorila da je njena jedina prava opcija prevencija.

Deca, Kosa, Srbija, Glava, Vaške
foto: Shutterstock

- Prestanite da brinete o (doduše sumnjivim) metodama roditeljstva vašeg komšije i fokusirajte se isključivo na ono što možete da uradite da svoje potomstvo zaštitite od kuge. Držite kosu svoje ćerke vezanu što je moguće čvršće i koristite zaštitni sprej - rekla je ona. Žena se takođe našalila da bi mogla da smisli igricu 'frizera' za decu i da im ukloni vaške dok se igraju, ali bi rizikovala da naljuti mamu veganku.

(Kurir.rs/net.hr)

Bonus video:

02:34

UTICAJ VREMENA NA ZDRAVLJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track