EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA NELETA KARAJLIĆA: Jana je odustala od scene i odselila se iz Srbije i danas se bavi HUMANIM poslom (FOTO)
Foto: Kurir tv

BAVI SE VETERINOM

EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA NELETA KARAJLIĆA: Jana je odustala od scene i odselila se iz Srbije i danas se bavi HUMANIM poslom (FOTO)

Pop kultura -

Poznati muzičar Nele Karajlić privatan život drži podalje od javnosti ali svima je dobro poznato da je sa suprugom Sanjom dobio sina Srđana i ćerku Janu koji na sreću ili nažalost nisu krenuli očevim stopama.

Iako Nele ne voli mnogo da govori o njihovom zanimanju jer nemaju veze sa javnim poslom u intervjuima ih je ponekad ipak pominjao pa je tako jednom prilikom izjavio :

Mislim da nemaju nikakvu svest o tome ko sam. Ne postoji ništa što je njih moglo da magnetiše, nije to ni prednost, a ni mana - rekao je Nele o svojoj deci u jednom od intervjua.

A Jana je na oca povukla ljubav prema umetnosti, ali ipak njen poziv danas nema veze sa umetnošću.

Jana
foto: printskrin

Inače, Jana je rođena 1990. godine u Sarajevu, ali se kao mala sa roditeljima i bratom preselila u Beograd u kom je odrasla. Tokom osnovne škole uopredo je išla u baletsku školu, uporedo je završila i osnovnu i srednju baletsku, čak igrala i u nekoliko predstava u Narodonom potorištu, ali ljubav prema životinjama odvela je na drugu stranu i odvukla od umetnosti.

Jana je u jednom trenutku donela odluku da upiše veterinu, a posle završenih studija otišla je u inostranstvo gde se bavi ovim pozivom.

Kako se pisalo u meidijima iako živi u inostranstvu sa porodicom je stalno u kontaktu i veoma često se posećuju.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

02:02

E NE MOGU OPET NADREALISTI! Nele Karajlić ekplozivno poručio mlađim naraštajima, lepote IZAZOVA: Fora je KAKO ĆEŠ da ustaneš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track