SEDAM GODINA NE SPAVAM SA MUŽEM I IMAMO DVOJE DECE: Žena otkrila ŠOK DETALJE iz spavaće sobe, a za to ima dobar RAZLOG
Foto: Richard Milnes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

da li je u pravu?

SEDAM GODINA NE SPAVAM SA MUŽEM I IMAMO DVOJE DECE: Žena otkrila ŠOK DETALJE iz spavaće sobe, a za to ima dobar RAZLOG

Žena -

Australijska novinarka i televizijska voditeljka Edvina Bartolomej otkrila je da u poslednjih sedam godina nije delila krevet sa suprugom Nilom Varkom. Par, koji je u braku pet godina i ima dvoje dece, spava u odvojenim sobama, piše Dejli mejl.

- Jedna soba je opremljena po ukusu mog supruga, ima sprave za teretanu i druge "muževne" stvari. Moja soba je puna modnih časopisa i uvek neuredna. Njegov je, naprotiv, uvek uredan. On voli da mu je krevet uredan, ali ja ne. Odeću čuva u ormanu, a ja volim da je stavim na stolicu u slučaju da mi ponovo zatreba - objasnila je Edvina, a prenosi MSN.

Ona je istakla da već sedam godina spavaju odvojeno.

- Spavam fantastično, ali on se stalno vrti. Da sam rano ustajala za posao, on bi se budio i uzalud pokušavao da ponovo zaspi, pa smo odlučili da probamo odvojene sobe - rekla je Edvina, koja je sa Nilom deset godina.

Voditeljka i novinarka je uverena da su zahvaljujući takvoj rutini uspeli da sačuvaju ljubavnu vezu. Ona je priznala da su se mnogi njihovi poznanici iznenadili kada su otkrili da imaju odvojene spavaće sobe.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:08

CECA U ROZE SPAVAĆICI, U PRVOM PLANU TOP DEKOLTE: Pevačica pokazala šta radi pred spavanje, muškarci ODLEPILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja